Gülaçar'dan gazetemize tebrik mesajı

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan İrfan Gülaçar, Vansesi Gazetesi'nin 87. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gülaçar, mesajında Vansesi Gazetesi'nin 87 yıldır başarıyla misyonunu sürdürdüğünü belirterek, gazetenin tarafsız ve özgün haberciliği ile hem gazeteciler için bir okul, hem de yeniliklerin ve sektördeki gelişmelerin aynası olduğunu ifade etti.

Gülaçar, "Adeta ilmek ilmek dokuduğu ve büyük bir titizlikle şeffaflığından, tarafsızlığından hiçbir zaman ödün vermeyen Vansesi Gazetesi'nin 87. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Vansesi Gazetesi imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve tüm gazete çalışanlarına nice başarılı yıllar dileyen Gülaçar, "Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

İrfan Gülaçar, Saray Belediye Başkan Aday Adayı olarak Vansesi Gazetesi'nin 87. yaşını kutlarken, gazetenin basın meslek ilkelerine bağlı tarafsız ve özgün haberciliği ile önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı. Gülaçar, Vansesi Gazetesi'nin 87 yıldır sektördeki gelişmelerin aynası olduğunu ve gazeteciler için bir okul görevi gördüğünü belirtti.

Vansesi Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerle kutlayan Gülaçar, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve tüm gazete çalışanlarına nice başarılı yıllar diledi.

“NİCE BAŞARILI YILLAR DİLİYORUM”

Gülaçar, mesajında; “87. yaşına ulaşmasıyla ilgili yayımladığı mesajında, “Vansesi Gazetesi'nin yeni yaşını en içten duygularımla kutluyorum. Vansesi Gazetesi'nin bu misyonunu başarıyla sürdürdüğünü görmekten memnuniyet duyuyoruz. 87 yılı geride bırakan Vansesi Gazetesi, basın meslek ilkelerine bağlı tarafsız ve özgün haberciliği ile hem gazeteciler için bir okul, hem de yeniliklerin ve sektördeki gelişmelerin aynası olmuştur. Adeta ilmek ilmek dokuduğu ve büyük bir titizlikle şeffaflığından hiç ödün vermeyen Vansesi Gazetesi'nin 87. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Vansesi Gazetesi imtiyaz sahibi Sayın Erdal Perihan olmak üzere tüm gazete çalışanlarına nice başarılı yıllar diliyorum. Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme