Gürpınar Belediyesi'nde nikah töreni

Gürpınar Belediye Başkanı M. Tahir Ertaş ve yardımcısı Mukaddes Karakoç, evlenmek üzere belediyeye başvuran Tuncil ve Aslan çiftinin nikah törenini gerçekleştirdi.

Resmi nikah töreninin ardından, gelin ve damat ailelerinin de katıldığı hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. Belediye Başkanı Ertaş ve Yardımcısı Karakoç, genç çiftleri tebrik ederek, mutlu bir evlilik hayatı ve ömür boyu saadet dileğinde bulundular.

Tuncil ve Aslan çifti, Gürpınar Belediyesi'nin düzenlediği törenle resmi olarak evlilik birlikteliklerini ilan ettiler. Çift, ailelerinin de eşlik ettiği törenle, yeni hayatlarına başlarken, Belediye Başkanı Ertaş ve Yardımcısı Karakoç, bu mutlu günlerinde yanlarında yer aldı.

Nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı M. Tahir Ertaş, "Genç çiftimizi tebrik ediyor, onlara ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Belediye olarak, her zaman hemşehrilerimizin yanındayız ve önemli yaşam olaylarında da destekçileri olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Yardımcı Mukaddes Karakoç ise, "Değerli gelin ve damadımızı en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Evlilik, iki kişinin hayatını birleştirmesi açısından çok önemli bir adım. Biz de bu anlamlı güne şahitlik etmekten onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme