Hasret Bitiyor

Van Büyükşehir Belediyespor TFF 2'nci Ligde, Van Yolspor ise Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi vereceği 2019-2020 futbol sezonuna yakın bir zamanda merhaba diyeceğiz.

Van Büyükşehir Belediyespor TFF 2'nci Ligde, Van Yolspor ise Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi vereceği 2019-2020 futbol sezonuna yakın bir zamanda merhaba diyeceğiz. Hepimizin ortak paydası ve yaşamımıza renk katan en önemli unsurlardan biri olan futbolun yeni sezonuna, yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla, futbolumuzun marka değerini yükseltecek, güzelliğini ve seyir zevkini taçlandıracak, saha içinde ve tribünlerde gösterilecek saygı, sevgi, fair play, hoşgörü ve sağduyu olgusuyla oynanacak güzel bir futbol sezonu geçirmek en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, yeni sezonun hayırlı olmasını diler, başta profesyonel ligdeki temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor olmak üzere bu yıl ilk kez Bölgesel Amatör ligde ilimizi temsil edecek olan Van Yolspor ve Amatör spor kulüplerimize, sporcularımıza, taraftarlara, medya kuruluşlarına ve tüm futbol emekçilerine sağlıklı, başarılı bir sezon geçirmelerini dilerim. Her sezon olduğu gibi Vansesi Gazetesi olarak bu sezon da elimizden geldiğince temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor başta olmak üzere ilimizin kanayan yarası Van amatör sporlara yer vermeye haftalık yorumlarımızla sizlerle olmaya gayret göstereceğiz.

Yeni sezonda heyecanımız ikiye katlanıyor. TFF 2'nci ligde Van Büyükşehir Beldiyespor'u Belgesel Amatör Ligde ise Van Yolspor'un heyecanına tanık olacağız. Bu uzun maratonda bazen sevinecek bazen üzüleceğiz. Van Büyükşehir Belediyespor teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ile Van Yolspor Teknik direktör Aydın Oyman ile geçen sezon şampiyonluk sevincini yaşadı. Van B. Belediyespor ve Van Yolspor aynı teknik adamlarla yeni sezonda da yola çıkıyor. İki takımın ve iki teknik adamın da hedefi şampiyonluk ve Van futboluna katkı sunmak.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme