Hasreti bitir Aslanım

G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde Astana önünde. Kazakistan ekibine konuk olacak sarı-kırmızılı takım, 9 maçtır galip gelemediği bu arenada şeytanın bacağını kırmak istiyor. Aslan'ın oynayacağı maç 19.00'da başlayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında bugün Kazakistan temsilcisi Astana'ya konuk olacak. Grubundaki ilk maçında İspanya'nınAtletico Madrid takımına 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, Astana deplasmanında galip gelerek ilk puanlarını almayı hedefliyor. Astana Arena'da 19.00'da başlayacak müsabakayı, İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid ile Benfica, saat 21.45'te Vicente Calderon Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 3 puan için sahaya çıkacak olan Aslan, Astana karşısında şeytanın bacağını kırmaya çalışacak.

EN SON JUVE'Yİ DEVİRMİŞTİ
Devle r Ligi'nde oynadığı son 9 mücadelede galibiyet alamayan Galatasaray, son zaferini, 2013-2014 sezonu B Grubu'ndaki son maçında Juventus'u İstanbul'da 1-0 mağlup ederek elde etmişti. Bu maçın ardından çıktığı karşılaşmaların 7'sini kaybedip, 2'sini berabere tamamlayan Cimbom, bu kulvarda üst üste 6. maçından da boynu bükük ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde son deplasman galibiyetini de 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla alan sarı-kırmızılı ekip, bu sonucun ardından rakip sahalarda oynadığı 8 maçta gülemedi.

SAHASINDA BAŞARILI
Avrupa'da 17 maça çıkan Astana, bu maçlarda 7 galibiyet 3 beraberlik 7 yenilgi aldı. Sahasında 8 Avrupa maçına çıkan Astana ekibi, sadece iki kez kaybetti. Astana bu sezon sahasında oynadığı üç eleme maçını da kazandı.

Bakmadan Geçme