Hastaneye Emekleyerek Geldi Bakın Nasıl Çıktı

Özel Lokman Hekim Van Hastanesi’ne bel ağrısı şikayeti ile gelen bir vatandaş, 20 dakikada yapılan başarılı ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.

Özel Lokman Hekim Van Hastanesi'nde, 20 dakikada yapılan bel ağrısı ameliyatı başarıyla gerçekleşti. Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Operatör Dr. Ekrem Yalçın, vatandaşların bel ve bacak ağrılarında hastane yerine kırık ve çıkıkçıları tercih ettiğini belirterek bunun yanlış olduğunu söyledi. Dr. Yalçın, Remzi An adlı hastanın hastaneye bel fıtığı şikayeti ile daha önce geldiğini ancak ameliyat olması gerektiğini duyunca bundan vazgeçtiğini belirtti. Hastanın aşırı ağrılar nedeniyle ikinci kez hastaneye geldiğini ifade eden Dr. Yalçın, “Hastamız cuma sabahı çok ağrılı bir şekilde geldi. Ağrılı bir şekilde gelince bizde hemen ameliyata aldık. Yaklaşık 20 dakikada ameliyat sona erdi. Ameliyatta çok ciddi iki üç parça çıkardık. İki saat sonra da hastamızı yürüttük” dedi.
Vatandaşların bel ağrılarında kırık çıkıkçılara gittiğini ifade eden Dr. Yalçın, “Remzi bey bilinçli bir hastamız. Kırık çıkıkçılara gitmeden bize geldi. Bizlerde gerekeni yaptık. Ameliyat olan hastalarımız, ameliyattan sonra, 'Keşke daha önce ameliyat olsaydım', 'Keşke sağa sola gitmeseydim' tabirini çok kullanıyorlar. Çünkü Van ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde bu halk doktoru dediğimiz insanlar çok fazla insanların sağlığı ile oynuyorlar. Biz tabi burada bilimsel anlamda hastalarına şifa vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
15 gün boyunca bel ağrısı çektiğini ifade eden hasta Remzi An, “Çok acı çektim. Geldim doktora başvurdum. 15 dakika içinde ameliyat oldum ve bir iki saat sonra da yürüdüm. Kendimi şu anda çok rahat hissediyorum. Doktor Ekrem Yalçın'a teşekkür ediyorum” dedi.
Hasta Remiz An'ın eşi Selin An ise, eşinin hastaneye emekleyerek geldiğini belirterek, “Eşim çok kötü ağrılar içerisinde kıvranıyordu. Ancak doktorumuzun başarılı ameliyatı sonucu eşim iki saat içerisinde ayağa kalktı ve yürüdü. Şu an ağrısından kurtuldu. Ben bu noktada başta doktorumuz Ekrem Yalçın olmak üzere tüm hastane yetkililerine ve personeline bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme