HAZIRLIK KARNESİ KÖTÜ

Kırmızı-Siyahlılar hazırlık maçlarında çıktığı 5 karşılaşmada rakip kalelere 3 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetlerden dolayı Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz'ın öğrencileri taraftarı sezon öncesi tedirginleştirdi.

Rıdvan Can

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampı ile sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet alırken, 1 maçta ise galip geldi.

Bu sezon ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor hazırlık döneminde beklentilerin altında kaldı. Van'da yaptığı ilk etap kampı döneminin ardından ikinci ve üçüncü etap çalışmaları için gittiği Erzurum'da Kamp Programı çerçevesinde teknik direktör Yılmaz Erdoğan öncülüğünde çıktığı 5 hazırlık maçında aldığı kötü sonuçlarla beklentilerin uzağında kaldı.

Takımın hazırlık maçlarında beklentileri verememesi ve sadece 1 galibiyet alması yaklaşan sezon öncesi taraftarlarını endişelendirdi.

Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimi tarafından yetersiz görülen kadroya teknik heyetin isteği doğrultusunda en az 4 futbolcu daha transfer edilecek bu doğrultuda transfer çalışmaları sürüyor.

Bakmadan Geçme