HENTBOL'DA ZİRVEDEYİZ

TFF 2'nci Lig A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vedaş Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı deplasmanda karşılaştığı lig lideri Şırnakspor'u 25-19 yenerek liderliğe yükseldi.

Rıdvan Can

Hafta sonu deplasmanda lidere konuk olan Vedaş Erek Beş Yıldız hentbol takımı şampiyonluk yolundaki en güçlü rakibi Şırnakspor karşısında ilk yarıyı 14-12 yenik kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında maça ağırlığını koyarak peş peşe bulduğu gollerle maçı 25-19 alarak şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza atan Vedaş Erek Beş Yıldız hentbol takımı liderliği rakibinden alarak zirveye oturdu.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve ligde yara almak istemeyen Vedaş Erek Beş Yıldız hentbol takımı Ligin 8'nci haftasında Mardin Artuklu Belediyespor'u konuk edecek.

Vedaş Erek Beş Yıldız hentbol takımı antrenörü Müslüm Karaboğa “Deplasmanda aldığımız galibiyetle hedefe bir adım daha yaklaştık. Önemli bir galibiyet aldık. Hedefimiz belli. Biz Van'a şampiyonluk sevincini yaşatacağız. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz. Şırnakspor karşısında gösterdiğimiz başarılı oyunu kalan maçlarda da sergileyerek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme