İHTİYACA GÖRE TRANSFER YAPABİLİRİZ

Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor yeni sezona sıkı hazırlanıyor. Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, ihtiyaca göre takviyeler yapabileceklerini kaydetti.

Rıdvan Can

TFF 3. Lig ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'un Palandöken İlçesinde çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı Siyahlı ekip, hazırlık maçlarının ardından kente dönecek.

“TAKIMIN ÇALIŞMASINDAN MEMNUNUM”

Yeni sezon çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, çalışmaların iyi gittiğini ifade ederek, ilk etapta futbolculara güce dayalı yükleme yaptıklarını ve bu çalışmaların sezon içerisinde çok büyük faydasını göreceklerini belirterek, “Takımın çalışmasından memnunum, iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çalışmalarımız doğrultusunda hazırlık maçları da yapacağız. Böylece takımı daha iyi analiz ederek, iskeletini oluşturacağız. Erzurum kampını en iyi şekilde tamamlayarak lige hazırlanacağız” dedi.

"ERZURUM'U TERCİH ETMEMİZİN NEDENİ YÜKSEK RAKIM”

Palandöken'in rakım bakımından sezon öncesi hazırlıkları için ideal bir kamp merkezi olduğunu söyleyen Yılmaz, “Erzurum'u tercih etmemizin nedeni, rakımın yüksek olması ve burada yapılan antrenmanların sezon içerisinde futbolculara çok büyük fayda sağlıyor olmasıdır” ifadelerini kullandı.

“BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ”

Vanlıların kendilerinden şampiyonluk beklediğini belirten Yılmaz, “Transfer çalışmalarıyla ilgili ihtiyaca göre takviyeler yapabiliriz, şuan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vanlıların ve Vanspor'a gönül vermiş taraftarlarının bizlerden ve takımdan beklentilerinin farkındayız. O yüzden onların isteklerine karşılık verebilmek için çok sıkı şekilde çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk yaşatırız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme