İkinci yarı başlıyor

Ligin ikinci yarısında başta temsilcimiz Vanspor'lu futbolcular olmak üzere tüm takım futbolcularının sakatlanmadan ve fair-play'a yakışır bir lig geçirmelerini dilerim.

Ligin ikinci yarısında başta temsilcimiz Vanspor'lu futbolcular olmak üzere tüm takım futbolcularının sakatlanmadan ve fair-play'a yakışır bir lig geçirmelerini dilerim.

Vanspor, 2019-2020 futbol sezonu devre arası hazırlık kamp çalışmalarını Vanlı iş adamı Fettah Tamince'nin Antalya'da bulunan Rixos Oteli'nde sürdürüyor. Öncelikle takımın devre arası kamp masraflarını karşılayarak Vanspor'a önemli destek sunan Vanlı iş adamı Fettah Tamince'ye teşekkür ediyorum.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor ligin ilk yarısını 30 puanla liderin 6 puan gerisinde tamamlamıştı. Ligin ilk yarısının son maçını Kırşehir galibiyetiyle kapatan Vanspor ligin ikinci yarısına deplasmanda Bandırmaspor maçıyla başlıyor. Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde iki etaptan oluşan kamp dönemini verimli geçiren Vanspor, kampın sonuna geldi. Antalya kampında taktik ağırlıklı çalışmalarıyla güç depolayan Vanspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı. İkinci yarının ilk maçını deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Bandırmaspor ile oynayacağız. Bu maç her iki takım açısından da son derece önemli ve zor bir müsabaka olacak. Hatırlarsanız ligin ilk yarısında Van'da oynanan maçta karşılıklı gollerle geçen maç 2-2 berabere tamamlanmıştı. Tabii ki gönlümüzden geçen Vanspor'un bu zor deplasmandan üç puanla dönmesidir.

VANSPOR NASIL HAZIRLANDI?

Ne yazık ki, takımın Antalya kampını izleme imkanımız olmadığı için takımın nasıl hazırlandığını ve hazırlık maçlarında nasıl oynadığını, transferlerin nasıl bir performans sergilediğini bilmiyoruz.

Sadece kulübün sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımlarda o futbolcu gitti, bu futbolcu geldi paylaşımlarıyla Vanspor'dan haberdar olduk.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme