İl Sağlık Müdürlüğünde Kurumsal İletişim toplantısı gerçekleştirildi

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, sağlık tesislerine bağlı basın birim sorumluları ve il basın sorumlusu bir araya geldi.

Sağlık Bakanlığı'nın "Kurumsal İletişim Rehberi" baz alınarak düzenlenen toplantıda, web sayfası tasarımlarının geliştirilmesi, haber onay ve izin süreçleri ile sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar değerlendirildi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, web sayfalarının daha kullanıcı dostu ve bilgilendirici hale getirilmesi amacıyla yapılacak yenilikler ve düzenlemeler üzerinde duruldu. Ayrıca, sağlık tesislerinden gelen haberlerin onay ve izin süreçlerinin nasıl daha etkin bir şekilde yönetileceği tartışıldı. Sosyal medya kullanımında ise doğru ve etkili iletişim stratejilerinin benimsenmesi gerektiği vurgulandı.

Yapılacak çalışmalar ve geliştirilmesi gereken yönlerin ele alındığı toplantıda, katılımcılar arasında işbirliği ve koordinasyonun artırılması kararlaştırıldı.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme