İl Sağlık Müdürü Tosun ameliyat randevu sistemindeki son aşamayı yerinde inceledi

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek ameliyat randevu sistemindeki son aşamayı yerinde inceledi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçekleştirdiği ziyaretle sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında, ameliyat randevu sisteminin sahadaki son aşaması gözlemlendi.

Van İl Sağlık Müdürü Muhammed Tosun ve beraberindeki heyet, hastane idaresiyle ameliyathane randevu sisteminin etkinliği ve ameliyat masalarının daha verimli kullanılması konularında toplantılar gerçekleştirdi. Ayrıca, mesai dışı poliklinik hizmetleri ve cerrahi işlemlerin artırılmasına yönelik stratejiler tartışıldı.

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Tosun'a, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam, Başkan Yardımcısı Ayhan Oruç, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya ve hastane yönetimi eşlik etti. Toplantılar sonucunda, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hasta memnuniyetinin artırılması amacıyla çeşitli kararlar alındı.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme