İl ve ilçe yönetimleri değişiyor

Türkiye düzeyinde ve ilimizde AK Parti çevrelerinde sürekli gündeme gelen, fısıltı gazetelerine tiraj yaptıran 'filanca teşkilat görevden alınacak, falanca başkan gidecek' gibi gündemden düşmeyen, birilerinin 'bir bilen' edasıyla yaptığı yorumlar, remil atmalar merak düzeyinde devam ediyor.

Türkiye düzeyinde ve ilimizde AK Parti çevrelerinde sürekli gündeme gelen, fısıltı gazetelerine tiraj yaptıran "filanca teşkilat görevden alınacak, falanca başkan gidecek" gibi gündemden düşmeyen, birilerinin "bir bilen" edasıyla yaptığı yorumlar, remil atmalar merak düzeyinde devam ediyor.

Beklenen oluyor, dedikodu son buluyor.

İlimizde meraklı çevreler pek farkında olmasa da AK Parti teşkilatlarının geleceğiyle ilgili tartışmalara önceki gün Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan ilk MKYK ve MYK toplantısında yerel yönetimlerde köklü değişim sinyali verdi. Erdoğan, yılsonuna kadar tüm il, ilçe, belde yönetimlerinin yenileneceğini açıkladı

Son sözden sonra Van'da Ak Parti'de kim gidecek, kim kalacak gibi kulaktan dolama merak uyandıracak yorumların, tartışmaların hiçbir anlamı yoktur. Kılıç kınından çıktı. Gidenlere yol gelenlere sorumluluk ve görev göründü.

İlk etapta 180 günlük, ikinci etapta ise 2019 seçimlerine kadar olan dönemi kapsayacak bir eylem planı hazırlayacaklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Bu yılsonuna kadar il, ilçe ve belde yönetimlerini yenilemek zorundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum. Nerede eksiğimiz var, bunun üzerine gitmemiz gerekiyor. Bir ekip burada bir ekip cumhurbaşkanlığında oluşturacağız. Aldığımız şikâyetleri neticeye ulaştırmamız gerekiyor" dedi.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme