İlhan Kaya’dan Soma’ya başsağlığı mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Enerji Grubu Başkanı iş adam İlhan Kaya Manisa Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Berk İlhan

Van Ticaret ve Sanayi Odası Enerji Grubu Başkanı iş adam İlhan Kaya, Soma faciası nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında yaşanan facianın bütün ülkeyi yasa boğduğunu söyledi.

Soma'da yaşanan acının 2011'de yıkıcı deprem yaşayan Van'da daha farklı duygularla hissedildiğini belirten İlhan Kaya, mesajında, hayatını kaybeden madenci işçilerinin başta iş dünyası olmak üzere bütün vatandaşların yüreğini yaktığını dile getirdi.

Kaya,“Manisa ilimizin Soma ilçesinde meydana gelen facia hepimizi derinden yaralamış ve üzmüştür. Van olarak Somalı kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissettik. 301 kardeşimizi maalesef bu kazada kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaklayız. Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, yaralı kardeşlerimize acil şifalar, yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Bakmadan Geçme