İlk Aşk Mektubunun Öyküsü

Aşk en büyülü duyguları bağrında yeşillendiren ve onları çoğu zaman eşit olmaksızın harmanlayan derin bir tutku, arada anlık kırılmaların yaşandığı tarifsiz hazların yumağıdır.

Aşk; en büyülü duyguları bağrında yeşillendiren ve onları çoğu zaman eşit olmaksızın harmanlayan derin bir tutku, arada anlık kırılmaların yaşandığı tarifsiz hazların yumağıdır.

Âşıksanız eğer; özlem, şefkat, kıskançlık, hırs, güven ama en çok da acılarla dokunur yüreğinize. Aşk bazen şiir, bazen şarkı, roman ve öykülerle terennüm edile geldi hep. Eskiler mektuplarda nakış nakış dile getirmişti bu asil duygunun yüreğindeki kuşkanadı çırpınışlarını.

Günümüzde o derin duyguları anlatmakta ne yazık ki mektuplar ve sözcükler yetersiz kalıyor, görüntü ve sesle desteklenmiyor. Günlerce yazdığı mektubu koynunda taşıyan, bir fırsatını bulup sevdiğine ulaştırabilenler çok şanslı sayardı kendisini. Sevdiğinin kokusunu hatta parmak izini mektup kağıtlarında arayan sevgilinin içindeki o duygunun yüceliğini tahmin edebiliyor musunuz?

Gönülden gönüle yol açan sihirli sözcükler bir mektup kağıdında yazıya dönüştüğünde bu mektubun onun ruhunda nasıl bir kıymet, nasıl bir gizem kattığını bilemezsiniz.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme