İnkar ederek, yalan söyleyerek kandıramazsınız!

Siyasi, ekonomik rant aracı olarak kullanılan… Kurgulanmış dine dönüştürülen, 'toprak, mal ve tazminat talebi'ne dayalı sözde soykırım yalanlarıyla bir kez daha karşılaşacağız. Aynı teraneleri dinleyeceğiz.

Siyasi, ekonomik rant aracı olarak kullanılan… Kurgulanmış dine dönüştürülen, "toprak, mal ve tazminat talebi"ne dayalı sözde soykırım yalanlarıyla bir kez daha karşılaşacağız. Aynı teraneleri dinleyeceğiz.

24 Nisan geliyor.

Amerika, Fransa, Kanada, İtalya başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerine yayılan Ermeniler her yıl olduğu gibi bu yılda iman ettikleri, medet umdukları yalanlarıyla Türkiye'ye hakaret edecekler… 1915'te yaşanan ortak acıları ve kayıpları istismar ederek emperyalistlere pazarlamaya devam edecekler. Tarihi gerçekleri karartarak kin, nefret, düşmanlık duygularıyla saldırmaya devam edecekler.

Ama…

Bir kez olsun...

Tarihle yüzleşerek Birinci Dünya Savaşı'nda Osmanlı emperyalistlere karşı 7 cephede savaşırken devlet kurma hayaliyle isyan ettiklerinden, öz eleştiri yaparak vatanlarını arkadan hançerlediklerinden, düşmanlarla işbirliği yaptıklarından pişmanlık duyarak söz etmeyecekler.

17 Nisan 1915'te Van'da ayaklandıklarını… 20 Mayıs 1915'te Van'ı işgal eden Ruslarla işbirliği yaptıklarını yok sayacaklar.

Osmanlı tarafından isyana öncülük eden Ermeni çete liderlerinin 24 Nisan'da isyan ve katliamlar nedeniyle tutuklandıklarını gündeme getirmeyecekler.

Taşnaksutyun, Hınçak, Ramgavar, Karghaç gibi isyancı Ermeni örgütlerinin emperyalistlerle işbirliği yaptığını anlatmayacaklar.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme