İpekyolu Belediyesi mahalle toplantılarına devam ediyor

İpekyolu Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi ortaklığında düzenlediği mahalle toplantıları devam ediyor.

İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Canan Uzunay halk toplantılarının 3. gününde Karşıyaka Mahallesi ile Yalı Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve istekleri yerinde dinledi.

"Karşıyaka Mahallesi Halk Toplantısı"

Mahalle toplantılarının üçüncü gününde Karşıyaka Mahallesi'ndeki toplantının başkanlığını İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Canan Uzunay gerçekleştirdi.
Toplantıya DEM Parti Yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve İpekyolu Belediyesi Müdürleri katılım sağladı.
Karşıyaka Mahallesi'ndeki halk, bu tarz toplantılardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahalleye yeşil alan ve parkların kazandırılması, kreş ve etüt merkezlerinin yapılması, ahırların kaldırılması, alt ve üst yapı ile ilgili taleplerini bildirdiler.
Taleplerin çözümü noktasında daire başkanları ile birim müdürlerinin gerekli notlar aldıklarını belirten Uzunay, "Belediye bizim değil, halkımızın belediyesidir. Stratejik plan kapsamında halkımızla dayanışma içerisinde eksiklikleri gidereceğiz. Bu kapsamda belediyemizin 2025-2029 yılları arasındaki hizmetlerini, halkımızdan gelen talepler doğrultusunda birlikte belirleyeceğiz.

"Yalı Mahallesi Halk Toplantısı"

Mahalle toplantılarının bir diğer adresi Yalı Mahallesiydi. Yalı Mahallesi halk toplantısının başkanlığını İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ gerçekleştirdi.
Toplantıya ayrıca DEM Parti yönetimi, meclis üyeleri, daire başkanları ve müdürler katıldı. Yalı Mahallesi halk toplantısında konuşan Cevdet Altındağ, "Belediyemizin stratejik planlamasını siz kıymetli halkımızın öneri, görüş ve talepleri doğrultusunda komünal bir çalışmayla oluşturabiliriz" dedi.
Yalı Mahallesi halkı ise imar sorunlarının ve 18. madde kapsamındaki mağduriyetlerin giderilmesini, kadın taziye evi, kadın yaşam merkezi, park, kreş, etüt merkezi, kültür ve sanat merkezi, madde bağımlılığı ile ilgili bilinçlendirme çalışmalarının yürütülmesi gibi taleplerini Altındağ'a bildirdi. İpekyolu Belediyesi'nin Stratejik Plan kapsamında yürüttüğü halk toplantıları 4. gününde Ali Paşa Mahallesi ile Esendere - Gündoğdu Mahallelerinde devam edecek.

Bakmadan Geçme