İpekyolu Belediyesi'nden yeni park

Bu yıl park ve bahçelerde yapmış olduğu çalışmalarla adından söz ettiren İpekyolu Belediyesi ilçeye yeni bir park kazandırıyor.

İpekyolu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “İlçemize renk katacak yeni bir parkı daha siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Parkımız, hem çocuklarımızın hem de sizin için güvenli ve keyifli bir alan olacak. Parkımızda yürüyüş yolları, oyun alanı, piknik ve dinlenme alanları gibi birçok aktivite imkanı yer alacak. Belediyemizin çalışmalarıyla ilçemiz daha da güzelleşiyor. Hep birlikte hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar 1
EDREMİT- İPEKYOLU - TUŞBA: BUNLAR ŞARTTIR. 09 Eylül 2023 22:32

● Edremit: 10 km sahil bandı ve kıyılarda rekreasyon alanları. ● İpekyolu: 10 km sahil bandı ve kıyılarda rekreasyon alanları. ● Tuşba: 10 km sahil bandı ve kıyılarda rekreasyon alanları. ● Edremit Millet Bahçesi, İpekyolu Millet Bahçesi, Tuşba 1. ve 2. Millet Bahçeleri. ● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'da 1 milyon dönümlük yamaç yeşillendirme, koruluk alan, hatıra ormanı ve kent ormanı çalışmaları.● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'da yemyeşil, bakımlı, temiz ve güzel refüjler, kavşaklar, yol kenarları. ● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'ya 30 adet yeni park ve yeşil alan. ● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'da 30 adet yeni park ve yeşil alan oluşturulması. ● 2023 sonbaharında Edremit, İpekyolu ve Tuşba'da bir milyon yeni fidan dikilmesi. ● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'da halihazırda bulunan irili ufaklı bütün parklar, yeşil alanlar ve mesire yerlerinde günlük olarak temizlik, sulama, bakım ve iyileştirmelerin yapılması.● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'da adaların ıslah edilip yeşillendirilmesi. ● Edremit , İpekyolu ve Tuşba'da okul ve cami çevrelerinde yeşillendirme, temizlik ve bakım yapılması.● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'daki bütün sahil ve kıyı işgallerinin bitirilmesi ve halka açılması.● Edremit, İpekyolu ve Tuşba'daki bütün kanal,dere ve arkların temizlenmesi....

Bakmadan Geçme