İpekyolu Belediyesi yol ağını genişletiyor 

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki yol ağını genişleterek trafik sorunlarının önüne geçmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Müdürlük ekipleri, üstyapı ve yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirerek ilçe genelindeki ulaşım ağını güçlendiriyor.

İpekyolu Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklamada, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için yol ağının iyileştirilmesinin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirterek, "İlçemizde trafik sorununu çözmek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından önemli çalışmalar yürütülüyor. Ekiplerimiz, hem mevcut yolların iyileştirilmesi hem de yeni yollar açılması için yoğun bir mesai harcıyor" dediler.

Yetkililer, çalışmaların vatandaşların günlük yaşantılarına olumlu yansımaları olduğunu vurgulayarak, "İlçemizdeki yol ağını her geçen gün genişletiyoruz. Hem üstyapı çalışmaları hem de yeni yol açma faaliyetleri ile ulaşımı daha rahat ve güvenli hale getiriyoruz. Vatandaşlarımız, artık daha kısa sürede ve daha konforlu bir şekilde seyahat edebiliyor" ifadelerini kullandılar.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında, İpekyolu ilçesinin birçok noktasında yol yapım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Asfalt serimi, kaldırım düzenlemeleri, tretuvar çalışmaları ve yeni yol açma işlemleri, ilçedeki ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için yürütülen faaliyetler arasında yer alıyor.
Vatandaşlar, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde, daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebileceklerini belirterek, belediye yönetimine teşekkür etti.


Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
YOL SEFERBERLİĞİ BEKLİYORUZ. 12 Haziran 2024 11:28

( VBB, EDREMİT, İPEKYOLU VE TUŞBA BELEDİYELERİ) Edremit'in 9 mahallesinde, İpekyolu'nun 13 mahallesinde,Tuşba'nın 11 mahallesinde asfaltı bozulmuş olan, parke taşları bozulmuş olan, çökük olan, yoğun yamalar ve kazılar sonucu yol demeye bin şahit gerektiren, kullanışsız, sorunlu onlarca cadde, yüzlerce sokak ve ara sokak var. Van'daki şehir içi yollar, semt ve mahallelerdeki sokaklar ve ara sokaklar ülkemizin en kötü durumdaki büyükşehir yollarıdır. Baksanıza çevre yolu, otogar, otopark, geniş bulvar, modern ana arterler, gıcır gıcır asfalt yollar, mükemmel parke taşlı sokaklar, ferah ve bakımlı yollar, temiz bir çevre, geniş, boş ve ferah kaldırımlar ne kadar da azdır.Yıllar yılıdır bu eksikler, bu sorunlar görülmüyor, giderilmiyor. Ve yıllar yılıdır konuştuğumuz bu sorunları korkarım on yıl sonra da konuşuyor olacağız.

Bakmadan Geçme