İPEKYOLU'NU ÇOK İYİ BİLİYORUM

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı Burhan İnan, görev verilmesi halinde İpekyolu ilçesinin sorunlarını çözmek için çalışacağını belirterek, 'İpekyolu'nda doğmuş, büyümüş, tüm yaşamını burada geçirmiş, esnaflıktan gelen, tecrübeli bir siyasetçi olarak hemşerilerimin her türlü ihtiyacını, her sorununu ve eksiğini biliyorum. İpekyolu'nda genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle refah düzeyi yüksek bir yaşam sürmesi için çaba harcayıp, hep birlikte başarıyı yakalamak için gayret göstereceğim' dedi.

Burhan Ergin

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Burhan İnan gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile görüş alışverişinde bulundu. Teşkilatçı kişiliği ile bilinen İnan, İpekyolu'nun son iki yılda büyük değişim yaşadığını belirterek, hizmet seferberliğinin devam etmesi gerektiğini anlattı.

"Görev verilmesi halinde sorunları çözeceğime inanıyorum"

İnan, "Uzun yıllardır AK Parti'nin çeşitli kademelerinde halkımıza hizmet ediyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde belediye başkanı olarak hizmetlerimi sürdürmek istiyorum. İpekyolu ilçesini çok iyi bildiğim için aday oldum. Ailem geçmişten bugüne hep bu ilçede oldu. Babam 40 yılı aşkındır bu ilçede muhtardır. İpekyolu ilçesini çok iyi biliyorum. İpekyolu'nda doğmuş, büyümüş, tüm yaşamını burada geçirmiş, esnaflıktan gelen, tecrübeli bir siyasetçi olarak hemşerilerimin her ihtiyacını, her sorununu ve eksiğini biliyorum. İpekyolu'nda genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle refah düzeyi yüksek bir yaşam sürmesi için çaba harcayıp, hep birlikte başarıyı yakalamak için gayret göstereceğim. Babamın muhtar olması nedeniyle ilçede bütün aile ve esnafları tanıyorum. Çok iyi tanıdığım bu insanların sorunları, istediği hizmetleri de iyi bildiğime inanıyorum. Görev verilmesi halinde bütün sorunları çözeceğimi düşünüyorum" dedi.

"İpekyolu'nda hizmet seferberliğini devam ettirmek istiyorum"

Van'ın en büyük ilçesi İpekyolu'nda son iki yılda önemli işlerin yapıldığına dikkat çeken İnan, "İpekyolu gelecek dönem çok büyük hizmetlerle tanışmaya müsait bir ilçe. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk bu süre zarfında büyük işler yaptı. Görülmemiş hizmetler yapıp bu kentin insanının gönlüne dokundular. Van'ın kalbi olan İpekyolu ilçesi gerçekten büyük bir değişim yaşadı. Mevcut sorunların belki de birçoğu ortadan kaldırıldı. İki yıla çok iş sığdıran bu hizmet insanlarının yaptıklarının devamının gelmesi noktasında çaba göstermeye hazırım. Kentin merkezi olan ve halihazırda Kent Meydanı gibi büyük projelerin konuşulduğu İpekyolu'nda bu hizmet seferberliği durmamalı. Tüm bu çalışmaların devam etmesi için AK belediyeler ve Ak Partili siyasetçiler eliyle bu çalışmalar hız kesmeden sürmelidir. Benim de gayem bu başarılı gidişatın devamını getirebilmek. Bunu yapacağıma da yürekten inanıyor, partimin ve halkımın buna inanması çabasıyla bir hizmet yolculuğuna çıktığımı belirtmek istiyorum" diye konuştu.

BURHAN İNAN KİMDİR?

Hukuk fakültesi mezunu olan İnan, 23 yıldır Van ve Ankara'da ticari faaliyetlerini sürdürüyor. Eğitim araçları, donanım malzemeleri üretimi gibi birçok alanda faaliyet gösteren İnan, çeşitli vakıf ve STK örgütlerinde de yöneticilik görevleri üstlendi. 2002'den bu yana Van'da AK Parti'nin tüm seçimlerinde görev alan İnan, 2004'te Ankara Siyaset Akademisi yönetimine seçildi, 2009'da da Ak Parti il başkanlığına aday olup son olarak İpekyolu İlçe Başkan Yardımcısı olarak göreve devam etti. İnan Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme