İPEKYOLU'NU KAZANAN VAN'I ALIR

AK Parti İpekyolu İlçe Başkan Adayı Murat Ergin, gazetemizi ziyaret etti. Ergin, 2019 seçimlerine değinerek, 'Türkiye için İstanbul ne kadar önemliyse Van için İpekyolu o kadar önemlidir. İpekyolu ilçesini kazanan Van'ı kazanır. 2019 seçimlerinde yapacağımız çalışmalarla kazanmayı hedefliyoruz. İpekyolu'nda yüzde 55 oy alacağımıza inanıyorum' dedi.

Burhan Ergin

AK Parti İpekyolu İlçe Başkan Adayı Murat Ergin, gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve yazı işleri müdürü İkram Kali ile görüşerek, fikir alışverişinde bulundu.

“VERİLEN GÖREVLERİ LAYIKIYLA YAPTIM”

İddialı olduğunu açıklayan Ergin, “İpekyolu ilçemiz 2013 yılında kurulduğunda ilçe başkanlığında kurucu görev aldım. O süreçte yaşanan yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimizde SKM başkanlığı yaparak, aktif görev aldım. Verilen her görevi bu zamana kadar layıkıyla yerine getirdim. Daha sonra partimizde Rasim Aslan başkanlığa getirilirken, yine ilçe başkan yardımcılığı görevine atandım” ifadelerini kullandı.

“İPEKYOLU'NDA YÜZDE 55 OY ALACAĞIZ”

2019 yerel seçimlerinde İpekyolu ilçesinde yüzde 55 oy alacaklarını iddia eden Ergin,İpekyolu İlçesi 300 bin nüfusu, 174 bin seçmeni ve 458 seçim sandığıyla Van'ın omurgasıdır. İpekyolu ilçesini çok iyi tanıyorum. İpekyolu'nda doğmuşum, burada yaşıyorum. AK Parti Van İl Başkanı sayın Kayhan Türkmenoğlu, göreve başladıktan sonra şuan ilçelerde temayül yoklamaları yapılıyor. Nasip olursa İpekyolu'nda en iyi teşkilatçılık örneğini kurarak, sahada muhtarlarımızla çalışmak istiyorum. Türkiye için İstanbul ne kadar önemliyse Van için İpekyolu o kadar önemlidir. İpekyolu ilçesini kazanan Van'ı kazanır. Geçmişte yapılan stratejik yanlışlardan dolayı partimiz İpekyolu ilçesinde maalesef istediği sonucu alamadı fakat 2019 seçimlerinde yapacağımız çalışmalarla kazanmayı hedefliyoruz. İpekyolu'nda yüzde 55 oy alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

İpekyolu İlçe Başkan Adayı Ergin, 1980 yılında Van'da doğduğunu belirterek, evli ve üç çocuk babası olduğunu, ticaretle uğraştığını söyledi.

Bakmadan Geçme