İş arayanlara müjde! PTT personel alımı yapacak

PTT kurumları, personel ihtiyacını karşılamak için yeni alımlar yapacağını açıkladı. PTT personellerinin yoğun iş yükü altında çalıştığına dair haberlerin yayılmasından sonra PTT eleman alımına çıktı. İşte detaylar...

TAKİP ET

Son zamanlarda PTT şirketinin personel yetersizliği çektiği haberleri gündeme gelmişti. PTT şirketinin kargo hizmetlerinde bir kişinin dört kişilik iş yaptığı ve bu nedenle işlerin aksadığı ifade edilmişti. Şimdi ise PTT kurumları, çalışan sayısını artırmak ve hizmet kalitesini iyileştirmek için personel alım ilanları yayınladı.

PTT kurumları, KPSS şartı olmadan personel alacağını duyurdu. PTT kurumları, birçok kriteri de ilanında belirtti. Başvuru süreleri ve diğer bilgiler için PTT'nin web sitesine bakılması gerektiği bildirildi. Personel alımı için aranan şartlar şöyle:

Genel Başvuru Şartları: Türk vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış veya ilişiği bulunmamak, On sekiz yaşından büyük ve otuz beş yaşından küçük olmak, Sağlık açısından mesleği icra etmeye engel bir durumu olmamak, Arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak.

Bakmadan Geçme