İslam Memiş son 48 saat uyarısı yaptı! Bu rakamlar bir daha görülmeyecek

Emtia piyasasında son dönemde görülen düşüşleri değerlendiren Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için önemli öngörülerde bulundu. Memiş, tarihi bir uyarı yaparak gram altının yakında yükseleceğini aktardı.

Gram altının gelecek hafta itibariyle artış göstereceğini ifade eden İslam Memiş, yatırımcıların bu durumu kaçırmaması gerektiğini belirtti.

Altın piyasasında kritik bir dönem yaşandığını ve altının Ekim ayı içinde rekor seviyelere ulaşabileceğini kaydeden Memiş, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararının da altın fiyatları üzerinde etkili olacağını vurguladı.

"KÜRESEL PİYASALAR ETKİLİ OLACAK"

Son 48 saatlik sürenin altın fiyatlarını belirleyeceğini ve bu fırsatın bir daha ele geçmeyeceğini dile getiren Memiş, yatırımcıların bunu iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Çin'den gelen ekonomik verilerin de altın fiyatlarını etkileyen faktörler arasında olduğunu aktaran Memiş, küresel piyasalardaki kötü gidişatın altına olan talebi artıracağını da ekledi.

Yatırımcılara, parite üzerinden altın almanın akıllıca bir tercih olduğunu ifade eden Memiş, aynı zamanda gram altın/TL fiyatlarındaki kota uygulamalarının altın fiyatlarındaki makas aralığına etki ettiğini ve bunun ilerideki fiyat dalgalanmalarını belirlediğini anlattı.

İSLAM MEMİŞ EKİM AYININ ÖNEMİNİ VURGULADI

Yatırımcılara 48 saat içinde pozisyon almalarını tavsiye eden Memiş, önümüzdeki aylarda büyük bir kazanç elde etmelerine yardımcı olacak fırsatı kaçırmamalarını önerdi.

Ekim ayında altın fiyatlarının ciddi bir düşüş yaşayacağı bilgisini paylaşan İslam Memiş, dolar ya da EURO üzerinden yatırım yapanlara da alım fırsatı vereceğini söyledi.

İslam Memiş, Ekim ayından sonra gram altın fiyatlarının 1820-1880 TL arasında değişeceği bilgisini vererek konuşmasını bitirdi.

Kaynak: Karar.com Yazan-derleyen: Vansesi Gazetesi

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme