İZMİR VANLILAR DERNEĞİNDEN ÇAĞRI

İzmir Vanlılar Derneği Başkanı Ercan Turan play off'a kalarak Karşıyakaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor'a destek çağrısında bulundu.

Rıdvan Can

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor 10 Mayıs Cuma günü saat 20:30'da İzmir Atatürk Stadyumunda Karşıyakaspor ile karşılaşacak. İzmir Vanlılar Derneği Başkanı Ercan Turan maç öncesi İzmir ve çevresinde yaşayan Vanlılara çağrıda bulunarak, Van Büyükşehir Belediyespor'a destek verilmesi gerektiğini anlattı. Turan, "Van Büyükşehir Belediyespor play off müsabakaları kapsamında Cuma günü saat 20:30'da Karşıyakaspor ile oynayacak. İzmir ve çevresinde bulunan tüm Vanlı hemşehrilerimizi Van Büyükşehir Belediyespor'a destek olmaları için maça davet ediyoruz" dedi.

İzmir Atatürk Stadyumunda Van Büyükşehir Belediyespor'u yalnız bırakmayacaklarını söyleyen İzmir Vanlılar Derneği Başkanı Ercan Turan, "Van ve Vanlılar için dönüm noktası olan önemli bir maçına çıkacağız. Bu maçta Büyükşehir Belediyespor'umuzu doksan dakika boyunca canla başla destekleyeceğiz. İnşallah Büyükşehir Belediyespor Karşıyakaspor karşısında evine avantajla döner" diye konuştu.

Bakmadan Geçme