Jandarmadan Vali Balcı'ya ziyaret

Van Valisi Ozan Balcı, Jandarma Teşkilatı'nın 185'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen ve beraberindeki jandarma personelini makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan Vali Balcı, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 185. yıl dönümünü kutladı. Vali Balcı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin önemli bir parçası olan Jandarma Teşkilatı'nın, ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük katkılar sunduğunu belirtti.

Vali Balcı, konuşmasında şunları söyledi: "Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda fedakârca görev yapan kahraman Jandarma personelimize şükranlarımı sunuyorum. Onların özverili çalışmaları sayesinde, Van ilimiz ve bölgemiz huzur ve güven içinde yaşamaktadır."

Vali Balcı, Jandarma Teşkilatı'nın, terörle mücadele, göç yönetimi, afet müdahale gibi alanlarda da önemli roller üstlendiğini vurguladı. Balcı, "Jandarma personelimiz, ülkemizin her köşesinde canı pahasına görev yaparak, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlıyor. Bugün, onların fedakârlıklarını bir kez daha minnetle anıyoruz" dedi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen de, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yaptığı konuşmada, personelin gösterdiği üstün performansı ve vatana bağlılığını dile getirdi. Şen, "Kahraman Jandarma mensuplarımız, her türlü zorlu şartda vatandaşlarımızın güvenliği için canla başla çalışmaktadır. Onların fedakâr çabalarıyla ülkemizin huzuru ve güvenliği sağlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme