Kadın futbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3'ncü ligde mücadele edecek olan İpekyolu Belediyesi Kadın futbol takımı antrenör Ferhat Yıldırımçakar, yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3'ncü Lig'de 2023-2024 Futbol sezonunda Van'ı temsil edecek olan İpekyolu Belediyesi Kadın futbol takımı yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor.

Dünya Kadınlar günü dolayısıyla futbolcu ve teknik heyeti ziyaret eden, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, kadın futbolcuların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, futbolculara gül dağıttı. Ziyaretin ardından 18 Mart tarihinde başlayacak zorlu ligde takıma başarılar diledi.

Yeni sezon çalışmalarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan kadın futbol takımı antrenörü Ferhat Yıldırımçakar, “Öncelikle kadın futbolcularımız başta olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın İhsan Emre Aydın'ın girişimleri ve destekleriyle iyi bir takım kurduk. Hergün üstüne koyarak ilerliyoruz. Yaklaşık 20 futbolcumuz var. Takımımız lise öğrencilerimizden, mezun olmuş öğrencilerden ve daha önce futbol oynamış arkadaşlarımızdan oluşuyor. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz İhsan Emre Aydın bu zamana kadar takımımıza çok büyük destekler verdi. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

İpekyolu ilçe stadında çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Yıldırımçakar, takımda çok yetenekli sporcuların olduğunu ve hedeflerine ulaşmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bakmadan Geçme