KADIN VOLEYBOLCULAR NAMAĞLUP

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Cumartesi günü Mardin Mezopotamya Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımını konuk edecek. Şimdiye kadar 5'te 5 yapan Vanlı kadınlar bu maçtan da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Hacı Yılmaz

Cumartesi günü saat 14.00'da Fevzi Çakmak Ortaokulu spor salonunda Mardin Mezopotamya Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımını konuk edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın hedefi şampiyon olmak. Şimdiye kadar çıktığı 5 maçta net skorlarla galibiyete imza atan Kadın voleybolcuların hedefi 6'da 6 yapmak.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı hedef maçlarından biri olan Mardin Mezopotamya Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımını da yenerek gruptaki şampiyonluk iddiasını devam ettirmek istiyor.

Lige şampiyonluk provasıyla çıkan Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı 5'te 5 yaparak tüm maçlarını 3-0 alarak grupta set vermeden liderliğini sürdürüyor. Grubun iddialı takımlarından biri olan Mardin Mezopotamya Spor Kulübü ile Cumartesi günü Saat 14:00'da Fevzi Çakmak Ortaokulu Spor Salonunda karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı 3 deneyimli antrenörle antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Zorlu maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan antrenör Serbay Bağrıyanık, "Lige istediğimiz gibi başladık. Benimle birlikte takımın başında bulunan Emrah Eker hocam ve Necip Arman hocamla birlikte antrenmanlara ara vermeden devam ediyoruz. Namaglûp olarak bu zorlu maça giriyoruz. Grupta oynadığımız 5 maçın 5'inide 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Bu hafta oynayacağımız Mardin maçı bizim için hedef maçlarından biri, tüm halkımızı bu zorlu maçta bize destek vermeye davet ediyoruz. Desteklerinden dolayı Eski Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu'na ve Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk'e teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Vansesi Gazetesi olarak Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımına Mardin Mezopotamya Spor Kulübü karşısında başarılar diliyoruz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme