Kadirşinas Vanlılar Derneği'nden toplumsal duyarlılık çağrısı

Kadirşinas Vanlılar Derneği dolar ile ABD ile ilgili açıklamalarda bulunarak, 'Milletimizi hedef tahtasına koymaya yeltenenlere bir önerimiz var açsınlar Tarih Kitaplarında Türk'ün ne demek olduğunu bir kez daha okusunlar' ifadelerine yer verdi.

Vansesi Haber Merkezi

“Türk milleti sindirilemez, bitirilemez ve hizaya getirilemez”

Kadirşinas Vanlılar Derneği olarak devletimizin yanında olduklarını ve güçlü Türkiye ile yola devam edeceklerini belirterek, “Son günlerde Ülkemiz'i hedef alan ekonomik saldırıların toplumsal duyarlılığımızla bertaraf edileceğine olan inancımız tamdır. Türk Milleti böyle badireleri çok görmüş, çok yaşamıştır. Tarihi açıp baktığımızda bu tür saldırıların periyodik olarak her dönemde yapıldığı, ancak; Bu büyük milletin her defasında alnının akıyla bu saldırıları atlattığını tüm dünya çok iyi bilmektedir. Ülkemizi köşeye sıkıştırmayı hedefleyen küresel güçler şunu çok iyi öğrenmek zorundadırlar, Türk milleti sindirilemez, bitirilemez ve hizaya getirilemez. Milletimizi hedef tahtasına koymaya yeltenenlere bir önerimiz var; açsınlar Tarih Kitaplarında Türk'ün ne demek olduğunu bir kez daha okusunlar denildi.

“Amerika menşeli tüm ürünlerden uzak durmalıyız”

Açıklamanın devamda şu ifadelere yer verildi: “Bizler Sivil Toplum'un temsilcileri olarak, devletimizin, milletimizin her daim yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Artık birilerine ders vermenin zamanı gelmiş ve de geçmektedir. Dolarını bize silah olarak kullanan bu gafillere karşı dolardan ve Amerika menşeli tüm ürünlerden uzak durmalıyız. Türk Milleti'ne çağrımız; Daha çok çalışarak, daha çok üreterek ekonomik bağımsızlığımızı güçlendirmek, hiç bir alanda namertlere muhtaç olmamak için elimizden gelen her şeyi yapmaktır. Artık fedakârlık zamanı, ABD olsa da olmasa da Türkiye sonsuza kadar var, var olmaya devam edecek”

Bakmadan Geçme