KANAL M TÖRENLE AÇILDI

Uydudan ulusal düzeyde yayın yapan Van'ın yeni televizyon kanalı Kanal M törenle hizmete açıldı. Açılışa Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve davetliler katıldı.

Vansesi Haber Merkezi

Kazım Karabekir Caddesi Kurtuluş Parkı karşısında bulunan Kanal M radyo ve televizyon stüdyolarında gerçekleştirilen açılış töreni canlı olarak yayınlandı.

Açılışta konuşan Vali Zorluoğlu, Elazığ'dan Van'a atandığında en büyük eksiklerden birinin televizyon kanalı olduğunu belirterek, "Van'da çok önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz. Özellikle belediyelerimiz önemli projeler hayata geçiriyor. Bu çalışmalarımızı vatandaşlarımızla paylaşma anlamında ilimizdeki yerel basın ve radyolar her türlü desteği sağlıyorlar. Ancak televizyonun ayrı bir yeri var. Van'ın kanalı Kanal M bu anlamda önemli bir boşluğu doldurdu. Bu önemli hizmetin hayata geçirilmesinde emeği geçenleri ve Serhat Medya Grup İcra Kurulu Başkanı Hasan Karadaş,'ı kutluyorum. Kanal M'nin Van'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Serhat Medya Grup İcra Kurulu Başkanı Hasan Karadaş, Başbakan eski Başdanışmanı Adnan İnanç ve Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise kısa bir konuşma yaptı.

Açılışa Vali Zorluoğlu'nun yanı sıra Başbakan eski Başdanışmanı Adnan İnanç, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Açılıştan sonra ana kumanda merkezi ve diğer birimler gezildi.

Bakmadan Geçme