Kandaşoğlu ve Çetin'den Vanspor'a destek

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Paulmark Mağazalar Zinciri ortaklarından Abdülnasır Çetin, Vanspor'a maddi destekte bulundu.

TAKİP ET

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'a Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu 300 bin lira, Paulmark Mağazalar Zinciri ortaklarından Abdülnasır Çetin 200 bin lira maddi destekte bulundu.

VANSPOR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Vanspor'dan yapılan açıklamada “Kulübümüz SGK ve vergi borçları yapılandırma ilk taksitlerini ödeyen, bu zorlu süreçte yine Vanspor'umuzun yanında olan 300 bin liralık destekleri için iş insanımız Zahir Kandaşoğlu'na teşekkür eder hürmetler sunarız. Paulmark mağazalar zinciri ortaklarından iş insanı Abdülnasır Çetin 200 bin liralık kombine bilet alarak kulübümüze destekte bulunmuşlardır Kendilerine teşekkür eder İş hayatında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

VANSPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor bu zamana kadar iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki ile anlaşırken, dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekircan Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, kaleci Bekir Demircan, Erdem Seçgin, Abdulcebrail Akbulut, Alpay Koçaklı, Ahmet Eren, Bertuğ Bayar ve Harun Kavaklıdere, kaleci Nurullah Aslan ile anlaştı. Görüşmelerin sürdürüldüğü futbolcularla anlaşma sağlandığı takdirde isimleri spor kamuoyuyla paylaşılacaktır. HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme