KANDAŞOĞLU'NUN VANSPOR HASSASİYETİ

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 53 puanla 4. sırada play-off statüsünde yoluna devam eden Silahtaroğlu Vanspor'a zarar veren davranışlardan uzak durulması gerektiğini belirtti.

Rıdvan Can

Ligde son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen Silahtaroğlu Vanspor'un başarıya ulaşması için herkesin yapılan değerlendirmelere dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 'Ben tüm Vanlı hemşerilerimden özel bir ricada bulunacağım. Vanspor üzerinde bir değerlendirme yaptığımız zaman lütfen çok dikkatli olalım. Tabii ki işi bilen insanlar iyi niyetle yol gösterici olacaklar. Varsa bir yanlışlık yetkili kişileri uyaracaklar. Asla itirazımız olmaz. Ancak şu anda ortada iyi bir niyet var, birlik olalım ve bu iyi niyeti başarıyla taçlandıralım. Yoksa iyi niyet taşımayan art niyetli insanlar devreye girerek başarıyı başka yerlere çekerler. Çünkü daha önce de bu girişimleri yaşadık ve gördük. Onun için çok dikkat etmeliyiz. Vanspor hedefine ulaşırsa bizler de 7'den 70'e mutlu oluruz. Şunu asla unutmayalım. Vanspor'un başarısı Van'a her alanda büyük kazanımlar sağlayacaktır' diye konuştu.

Kandaşoğlu'nun işyeri Doğu Opel'e 'Birlikte Başaracağız, Şimdi Vanspor Zamanı' yazılı Vanspor bayrağını asması takdir topladı.

Yorumlar 1
Mons 10 Mart 2022 21:09

Çok saçma!

Bakmadan Geçme