KARA KOBRALARDAN MAÇA DAVET

Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'un fanatik taraftar grubu Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger'in öncülüğünde kritik Manavgatspor maçı öncesi adeta seferberlik ilan etti.

Rıdvan CAN

Çok kritik 90 dakika bizi bekliyor…

Kırmızı-Siyahlı taraftarlar, coşkulu şekilde takıma destek olup 90 dakika sonunda üç puanın sevincini yaşamak istiyor.

Yüreği Vanspor ile atan herkesi maça davet eden Dülger, 'Bizler her zamanki gibi tribünlerdeki yerimizi alacağız. Hedefe hep birlikte omuz omuza yürüyeceğiz. Takımımızın ligde kalması açısından Manavgatspor maçı çok önemli. Bizler tribündeki görevimizi yerine getireceğiz. Futbolcu kardeşlerimizde sahada galibiyet için gerekli mücadeleyi yapacaklarına inancımız tam' dedi.

Herkesi tribüne bekliyoruz…

Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, kritik Manavgatspor maçı öncesi taraftarlara ve Van halkına seslenerek, 'Ligde kalma adına sıkıntılı bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini Kara Kobra Taraftarları olarak Manavgat maçına odaklandıklarını kazanan tarafın Vanspor olacağını belirtti. Cumartesi sahamızda oynanacak Manavgat maçını kazanmamız durumunda Çorum'un İskenderun karşında alacağı beraberlik veya galibiyelte ligde kalacaklarını ifade eden Dülger, Manavgat maçını kazanıp İskenderunspor'un puan kaybetmesini bekleyeceklerini bunun için herkesin bir olup takımını desteklemesi gerektiğini kaydederek, 'Vansporlu taraftarlar, takımları için çok büyük önem taşıyan karşılaşmaya büyük ilgi göstermesini bekliyoruz ligin son haftası son maçı telafisi olmayan kritik bir maç olacak kazanmaktan başka çaresi olmayan şehrimizin tek profesyonel futbol takımı olan Van Büyükşehir Belediyespor'un yanında olalım ya tamam ya devam niteliğinde bu maç yarın (Cumartesi) saat 15.30'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak böylesine kritik mücadelede takımı yalnız bırakmayalım' dedi.

Bakmadan Geçme