Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü'nden 43.000 metre otokorkuluk rayı İhalesi

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü, 2 Ağustos Cuma günü saat 10:00'da otokorkuluk yapılması, montajı, demontajı ve hasarlı otokorkulukların onarılması işi için ihaleye çıkıyor. İhale, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında, 43.000 metre otokorkuluk rayı yapılacak. Bu malzeme ve nakliye bedelleri dahil edilecek. Ayrıca, ihale dokümanında belirtilen diğer kalemlere de teklif verilmesi gerekiyor.

Karayolları, bölgedeki yolların güvenliğini artırmak için bu ihaleyi düzenliyor. Otokorkuluklar, yol kenarlarındaki tehlikeli bölgeleri belirleyerek sürücülerin can ve mal güvenliğini korumak amacıyla kullanılıyor.

İhaleye katılacak firmalar, ihale dokümanında yer alan teknik şartnameler ve diğer bilgiler doğrultusunda teklif hazırlayacak. Teklif fiyatları, malzeme, işçilik ve diğer masrafları içerecek.

İhale sonucunda, en uygun teklifi veren firma sözleşme imzalayarak işi üstlenecek. Firma, belirtilen süre içerisinde otokorkuluk yapımı, montajı, demontajı ve onarım işlerini yerine getirecek.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü, bu ihale ile bölgedeki yol güvenliğini artırmayı ve olası kazaların önlenmesini hedefliyor. Bölge halkının ve yol kullanıcılarının can güvenliği öncelikli olarak gözetiliyor.
İhaleye ilişkin detaylı bilgiler, ilangov.tr internet sitesinde yer alıyor. İlgili firmalar, ihale dokümanlarını inceleyerek teklif hazırlayabilir.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Görünen köye kılavuz gerekmiyor 14 Temmuz 2024 07:55

VAN VE 13 İLÇESİNDE SORUMLULUĞUNUZDAKİ YOLLARA, KALDIRIMLARA, REFÜJLERE,KAVŞAKLARA,BORDÜRLERE,AĞAÇLARA VE YEŞİL ALANLARA, SULAMA VE BAKIMLARA,TEMİZLİK VE ONARIMLARA, EKSİK VE İHTİYAÇLARA BİR BAKIN. BAŞKA ŞEHİRLERDE NEDEN PIRIL PIRIL, GÜZEL,BAKIMLI, TEMİZ VE NEDEN VAN'IN 13 İLÇESİNDE KARAYOLLARI SORUMLULUĞUNDAKİ YOLLARDA VE YERLERDE NİCE EKSİK, SORUN VE İHTİYAÇ VAR? HİZMETLER BİNALARDA DEĞİL SAHADA YÜRÜTÜLMELİ. GİDİN TRABZON VE İLÇELERİ İLE VAN VE İLÇELERİNDE KARAYOLLARI SORUMLULUĞUNDAKİ YERLERİ GÖRÜP KARŞILAŞTIRIN. OLMAZ, BU KADARI OLMAZ.

Bakmadan Geçme