KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜ FARK ATTI

Karayolları 11.Bölge Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası heyecanla devam ediyor. Yüksek Ova Şubesi ile karşılaşan Van Karayolları 11.Bölge Müdürlüğü takımı rakibini güzel futbolla 7-1 mağlup etmeyi başardı.

Rıdvan Can

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü sportif faaliyetler çerçevesinde Yolspor Genel Koordinatörü Ufuk Beyde'in koordinatörlüğünde Fanatik Halı Sahada düzenlenen birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvasında ikinci maçlar oynandı.

Yapılan maçlar sonu da Yüksek Ova Şubesi ile karşılaşan Van Karayolları 11.Bölge Müdürlüğü takımı rakibini güzel futbolla 7-1 yenmeyi başardı.

İlk maçta aldığı mağlubiyetle turnuvaya başlayan Van Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü takımı ikinci maçta rakibini farklı yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Lig sistemiyle devam eden turnuvada gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek.

Turnuvanın genel koordinatörlüğünü yapan Ufuk Beyde "Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz birimler arası futbol turnuvasını Karayolları 11. Bölge Müdür yardımcımız sayın Yalçın kavak'ın destekleri ile düzenlediklerini ifade ederek, "Turnuva kurumlar arası kaynaşmaya vesile olmaktadır. Bu tür sportif faaliyetlerin yanı sıra Yolspor bünyesinde futbol altyapısı, bayan futbol takımı, futbol akademi okulu ve beden eğitimi kursunu ücretsiz olarak başlattık. Beden Eğitimi sınavlarına hazırlanan öğrencilere de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra Yolspor çatısı altında tüm spor dallarında da çalışmalarınız devam etmektedir" dedi.

Bakmadan Geçme