Kavuncu Mahallesine yeni kanalizasyon hattı

Altyapı hizmetlerini kesintisiz şekilde yürüten Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ), ekipleri Kavuncu Mahallesi'nde yeni kanalizasyon hattı çekme çalışmalarına başladı.

VASKİ Genel Müdürlüğü'nün saha çalışmaları kapsamında, arıza ekipleri ve bakım-onarım ekipleri, kentin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon sisteminin kesintisiz hizmet vermesini sağlamak amacıyla yoğun mesai harcıyor. Ekipler, herhangi bir sorun yaşanması durumunda vatandaşların mağdur olmaması için hızlı müdahale ederek arızaları gidermek için gerekli bakım-onarım çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak arızanın giderilmesini sağlıyor.

VASKİ, Kavuncu Mahallesi'nde yeni kanalizasyon hattı çekme çalışmalarının startını verdi. Başlatılan çalışmalarla, mahallede bulunan ikametgahların kanalizasyon bağlantıları yapılarak insanların daha sağlıklı bir altyapı sistemine sahip olmaları hedefleniyor. Çalışmalar, mahallenin genel altyapı sorununu çözüp bölge sakinlerinin sağlıklı ortamda yaşamlarını sürdürmelerini amaçlıyor.

VASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, kent genelindeki çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarından olan su ve kanalizasyon hizmetlerini en üst düzeye çıkarmak için ekiplerimiz sahada fedakarca çalışıyor. Arıza ekiplerimiz, ortaya çıkan sorunlara hızlı müdahale ederek, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gece, gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürerek mağdur olmalarını önlüyor. Ayrıca, yeni altyapı yatırımlarımızla da kentsel dönüşümü destekliyor, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırıyoruz" dediler.

Kavuncu Mahallesi'nde kanalizasyon hattı çekme çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Proje tamamlandığında, mahalledeki evlerin kanalizasyon sorunu çözülerek kanalizasyon altyapısı güçlendirilerek sorunların çözümü sağlanacak.

VASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi'nin önemli kuruluşlarından biri olarak, kentin su ve kanalizasyon hizmetlerini kararlılıkla sürdürerek, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı sağlıklı hizmetlere ulaşması öncelikleri arasında bulunuyor. Genel Müdürlük, Kent Konseyi ve ilgili kurumlarla işbirliği içinde, kentsel altyapının güçlendirilmesi ve geliştirilmesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bakmadan Geçme