Kaymakam Aydoğan, muhtarları kabul etti

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muradiye Muhtarlar Derneği Başkanı Savaş Ebrem ve ilçedeki muhtarlarla makamında bir araya geldi. 

Toplantıda ilk olarak söz alan Kaymakam Aydoğan, muhtarların toplumun en temel yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, “Muhtarlar, köylerin ve mahallelerin sorunlarını en iyi bilen, halkla devlet arasında iletişimi sağlayan önemli birer temsilcidir. Sizlerin özverili çalışmaları, yerel yönetimlerin etkinliğini artırmakta ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmamıza imkan tanımaktadır” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Savaş Ebrem, muhtarların karşılaştıkları zorluklara ve ihtiyaçlara dikkat çekerek, “Bizler, köy ve mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını en iyi şekilde iletmekle yükümlüyüz. Ancak bu süreçte daha fazla destek ve kaynak ihtiyacımız var. Bu gün vesilesiyle, devletimizin bize olan desteğinin artırılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Muhtarların sorunları ve talepleri üzerine yapılan görüşmelerde, özellikle altyapı çalışmaları, eğitim ve sağlık hizmetleri gibi konular gündeme geldi. Kaymakam Aydoğan, muhtarların ilettiği sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ve ilgili birimlerle iş birliği içinde çalışacaklarını belirterek, “Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için sizlerle sürekli iletişim halinde olacağız. Muhtarlarımızın önerileri, bizler için son derece değerlidir” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme