Kaymakam Bulut'tan esnaf ziyareti
Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut, Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan çarşı esnafıyla bir araya geldi. Bu ziyaret, esnafın ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemek, taleplerini almak ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi edinmek amacıyla gerçekleştirildi. Kaymakam Bulut, bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaparak, hemşerilerinin sorunlarına duyarsız kalmadığını ve kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.
Ziyaret sırasında, Kaymakam Bulut, esnafın karşılaştığı zorlukları ve günlük yaşamda yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Mahalle sakinleri, iş yerlerinde yaşadıkları sorunların yanı sıra, genel olarak mahallelerinin ihtiyaçları hakkında da bilgi verdi. Kaymakam Bulut, talepleri not alarak sorunların çözümü için ilgili kurumlarla irtibat kuracağının sözünü verdi.
Mahalle esnafı, Kaymakam Bulut'un ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Esnaf, kendilerine gösterilen bu ilginin kendilerini motive ettiğini ve işlerini daha iyi yapabilmeleri için destek sağladığını dile getirdi. Esnaflar, Kaymakam Bulut'a, sorunlarını dinlemesi ve çözüm önerileri sunması nedeniyle teşekkür etti.
Ziyaret sırasında, esnafların yanı sıra vatandaşlar da Kaymakam Bulut'a görüşlerini iletme fırsatı buldu. Halk, mahallelerindeki altyapı sorunlarından, sosyal hizmetlere kadar birçok konuyu gündeme getirdi. Kaymakam Bulut, bu taleplerin kendileri için önemli olduğunu ve her birinin çözümü için elinden geleni yapacağını belirtti. Ayrıca, vatandaşların taleplerinin, yerel yönetimlerin eksikliklerini gidermek açısından kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.
Kaymakam Bulut, halkla olan iletişimin önemine değinerek, 'Sizlerin sorunlarını dinlemek, bizler için son derece önemli. Sizlerle bir araya gelerek, sorunlarınızı dinlemek ve bu sorunlara çözüm aramak için buradayız. Kapılarımız her zaman açık ve her zaman yanınızdayız' dedi.
Mahmudiye Mahallesi'ndeki bu ziyaret, Kaymakam Bulut'un yerel halkla olan ilişkilerini güçlendirme ve onların ihtiyaçlarına duyarlılığını gösterme açısından önemli bir adım oldu. Vatandaşlar, bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasını ve sorunlarının sürekli olarak dile getirilmesini talep etti.