Kaymakam Harun Arslanargun görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Balıkesir Kepsut Kaymakamlığı görevinden Van Bahçesaray Kaymakamlığı görevine atanan Harun Arslanargun ilçedeki görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Balıkesir Kepsut Kaymakamlığı görevinden Van Bahçesaray Kaymakamlığı görevine atanan Harun Arslanargun, yeni görevine başladı. Bahçesaray ilçesindeki görevine başlayan Kaymakam Arslanargun'a, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kaymakam Harun Arslanargun, ilk gününde ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Ziyaretçiler, Kaymakam Arslanargun'a yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçenin kalkınması ve sorunlarının çözümü için destek mesajlarını ilettiler.

Kaymakam Harun Arslanargun, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bahçesaray ilçesinde hizmet vermekten büyük onur duyuyorum. İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için var gücümüzle çalışacağız. Her zaman kapımız tüm vatandaşlarımıza açık olacaktır" dedi.
Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme