Kaymakam Yıldız öğrencileri ilk ders gününde yalnız bırakmadı

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zili Van'ın Gevaş ilçesinde de bugün çaldı. Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, eğitim yılının başlaması vesilesiyle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nu ziyaret etti.

Van'ın Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, okul ziyaretinde öğrencilerle bir araya gelerek onların heyecanına ortak oldu.

Kaymakam Yıldız, öğrencilerle bir süre sohbet edip, onların yeni eğitim yılına dair beklenti ve heyecanlarını dinledi. Öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Yıldız, "Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının sizler için başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum. Hepinizin gelecekte ülkemize faydalı bireyler olmanız için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında öğretmenler ve okul idarecileriyle de görüşen Kaymakam Yıldız, yeni eğitim yılına dair beklentiler ve planlamalar hakkında bilgi aldı. Eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilere daha iyi imkanlar sunulması için yapılacak çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Ziyaret, öğrencilerin ve öğretmenlerin memnuniyetiyle son bulurken, Kaymakam Yıldız, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme