KAYSERİ ERCİYES'İ KÜÇÜMSEMİYORUZ

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Pazar günü saat 13:30'da deplasmanda karşılaşacağı ve ligde henüz puanı bulunmayan Kayseri Erciyesspor'u küçümsemediklerini belirterek, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Rıdvan Can

Geçtiğimiz hafta sahasında Kırkıhanspor ile 1-1 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor, 26 puanla 11. sırada bulunuyor. Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Feyyaz Uçar yönetiminde çift kale maçla sürdüren Kırmızı-Siyahlı ekip, 3 puan için mücadele edecek.

"Kırıkhanspor karşısında oyuncular panikledi"

Maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik direktör Feyyaz Uçar, Kırıkhanspor maçını değerlendirerek, "Kırıkhanspor maçı bizim için çok önemliydi ve kazanmamız gereken bir maçtı. Aslında kazanmak içinde elimizden geleni yaptık ama oyuncularda bir panik gözlemledim. Bunu hep beraber aşmamız lazım. Çünkü iç saha galibiyeti şampiyonluktaki en önemli etkendir. Seyircimizin desteği de devam ettiği sürece inşallah iç saha problemini çözeceğiz ve şampiyonluk yolunda önemli bir aşama katetmiş olacağız. Bireysel olarak zaman zaman oyuncularımın iyi oynadıkları dönemler oldu. Zaman zaman her oyuncumdan istediğim randımanı alamadım ama son yaptığımız transferlerle ciddi bir şekilde alternatif bir takım oluşturduk. Takım içi rekabet arttı. Bu da mutlaka sahaya olumlu yönde yansıyacaktır" dedi.

"Kayseri Erciyesspor maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz"

4 Şubat Pazar günü saat 13:30'da Kayseri Erciyesspor'a konuk olacaklarını söyleyen Uçar, "Hiçbir rakibi küçümsememek gerekiyor. Bulundukları durum hiç önemli değil. İyi mücadele edecekler. Ankara Demirspor'un hocası sınıf arkadaşımdır. Beni telefonla aradı ve Kayseri maçı öncesi uyardı. Bunun üzerine bende futbolcularıma hiçbir zaman rakibi küçümsemememiz gerektiğini aktardım. Zaten küçümsediğimiz zaman gafil avlanırız. Bizim bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım. Kazanmamız için elimizden geleni yapacağız. Gerekirse risk alacağız. Çünkü ilk yarıda zaten yeteri kadar puan kaybedilmiş, bizim artık puan kaybetme lüksümüz Kırıkhanspor maçı itibariyle ortadan kalktı. Kazanmamız gereken maçları kazanacağız. İnşallah Erciyes maçıyla çıkışa geçeceğiz. Ali'nin sakatlığı devam ediyor. Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek" ifadelerini kullandı.

"En büyük desteği taraftarlar verir"

Taraftarın takımı desteklemeye devam etmesi gerektiğini anlatan Uçar, "Taraftarlarımıza bana ve takıma gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Van her zaman benim kalbimde ve gönlümdeydi. Hakikaten içerdeki ilk maçta inanılmaz bir destek verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bu desteğin devam etmesini istiyoruz. Şampiyonluğa yürüyen bir takımla birlikte hareket etmelisiniz. Şampiyonluğa giden yolda en büyük destek taraftarlardan gelir. Yönetimin ve lobilerin yapacağı şeyler sınırlıdır ama taraftarların yapacağı destek her şeyin önüne geçer. Çünkü maç zamanı futbolculara en büyük desteği taraftarlar verir" şeklinde konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme