Kebabın Van'daki adresi Hacıoğlu hizmette

Suvari Hacıoğlu Kebap Edremit şubesi gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmete girdi.

Rıdvan Can

Van'da 4'üncü şubesini hizmete açan Suvari Hacıoğlu Kebapçısı yeni şubesini Edremit TOKİ yol ayrımında yaptığı görkemli törenle hizmete açtı. Van merkezdeki hizmetlerinin yanı sıra son olarak Edremit'te de yeni şube açan Suvari Hacıoğlu'nun açılışı Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, Tes-İş Sendikası Başkanı Naif Balandı, çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş tarafından yapıldı.

Açılış kurdelesini kesen Tes-İş Sendikası Başkanı Naif Balandı yeni işyerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Suvari Hacıoğlu Kebapçısının bugün 4'üncü şubesini hizmete açıyoruz. Ben Van'a büyük değer veren ve yaptığı yatırımlarla Van'a istihdam sağlayan Hacıoğlu işyeri sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Yeni şubenin açılışıyla ilgili konuşan Suvari Hacıoğlu Kebapçısı yetkilileri ise yeni şubeleriyle birlikte ilçelere de açıldıklarını söyledi. Yetkililer merkezde verdikleri hizmetin Edremit ilçesinde de vereceklerini ve Van'a kebabı sevdirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Yapılan açılışın ardından katılımcılar Suvari Hacıoğlu'nda kebabı tattı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme