Kilis'te askeri alanda patlamalar! Son dakika haberler var

Kilis'te askeri bölgede çıkan yangın korku yarattı. İlden patlama haberleri gelirken istifaiye yangına müdahale etmekte zorlanıyor. Patlama seslerinin Kilis kent merkezine kadar geldiği ifade edildi. Kilis-Gaziantep karayolu saat 04:00'ten bu yana kapalı.

KİLİS-Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan ve askeri personelin kaldığı belirtilen geçici konteyner bölgesinden patlamalar oluyor. İtfaiye şiddetli patlamaların olduğu alana girmekte zorlanıyor. İşte Kilis'ten gelen son dakika haberler.

Kilis Valiliği'nden gelen son dakika açıklamaya dumandan zehirlenen askerler hastaneye kaldırıldı. İlk bilgiler can kaybı olmadığı yönünde.

Kilis-Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan ve askeri personelin kaldığı belirtilen geçici konteynır bölgesinde bir yangın meydana geldi. Mühimmat patlamalarının da yaşandığı öğrenilen bölgeye itfaiye girmekte zorlandı.
Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte yangına müdahale başladı. Helikopterlerle de havadan su taşınıyor.

FIRAT KALKANINDA GÖREVLİ ASKERLER KALIYOR

Yangın Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli askerlerin barındığı konteynerlerden oluşan geçici askeri birlikte başladı. Mühimmat patlamalarının da yaşandığı konteynerlerin bulunduğu birliğe çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahale etttiği yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

KİLİS-GAZİANTEP YOLU KAPATILDI

Olay yeri yakınından Kilis-Gaziantep karayolu saat 04:00'ten bu yana kapalı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği alanda yangına müdahale etmeye çalışıyorlar.

KİLİS VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kilis Valiliğinden yapılan açıklamada, yangın sırasında can kaybı yaşanmadığı, dumandan etkilenen 10 askerin Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi. Açıklamada ayrıca söndürme ve soğutma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Bu arada, Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan ve Belediye Başkanı Hasan Kara da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Kaynak: İnternethaber

Bakmadan Geçme