KIRIKHAN MESAİSİ BAŞLADI

Van Büyükşehir Belediyespor iki günlük kurban Bayramı izninin ardından pazar günü deplasmanda oynayacağı Kırıkhan maçının hazırlıklarına teknik direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde Şahabettin Özarslaner tesislerinde başladı.

Rıdvan Can

TFF 3'ncü Lig 2. Grupta mücadele eden Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz pazar günü deplasmanda ligin ikinci haftasında konuk olacağı Kırıkhan maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından Pazar günü 17.00'da yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra 5'e 2 top kapma ile antrenmanı tamamladı.

Antrenman da futbolcuların hırslı çalışmaları gözlerden kaçmadı. Kırmızı-Siyahlılar yarın yapacağı antrenmanla Kırıkhan maçının hazırlıklarını sürdürecek.

KARA KOBRALARDAN BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

Kara Kobra taraftarlar Derneği başkanı Ercan Dülger, başkanlığındaki bir grup taraftar bayramın üçüncü günü Şahabettin Özarslaner tesislerine giderek Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yöneticileri, Teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı. Taraftarlar antrenman sonrası takıma tatlı ikramında bulundu.

Ziyarette konuşan Kara Kobra Taraftarlar Dernek Başkanı Başkan Dülger, Kırıkhan maçından üç puan beklediklerini ifade ederek, "Kara Kobra taraftarları her zaman sizlerin yanında olacaktır. Bizler bu şehrin cefakar taraftarlarıyız. Sizler sahada, bizler tribünde bu şehrin takımını layık olduğu yere getirmek için el birliği ile çalışacağız. Kırıkhan karşısında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme