Korsanlar Destek İstedi

Van Gölü Korsanlar Derneği taraftar grubundan yeni sezona hazırlanıyor. Dernek komine bileti satışına destek istedi.

Rıdvan CAN

2015-2016 sezonundan itibaren Van Büyükşehir Belediyespor'un maçlarını kombine kart sahibi seyircilerin indirimli izleyebilecek. Vangölü Korsanları Derneği üyesi olan taraftarlar maçları yüzde 50 indirimle alacakları kombine kartı ile izleyebilecekler.

Vangölü Korsanları Derneği Eş Başkanı Kadir Tunçdemir, “ Derneğimize üye rataftarlar yüzde 50 indirimle alacakları kombine kartla sezon boyunca bütün maçları izleyebilecekler. Taraftarlar kombine kartlarını kulüp binasından temin edebilecekler. Kombine kart sistemiyle birlikte hem kulübe gelir sağlanacak, hem de stadyuma girip çıkan taraftarlar tanınmış olacak. Vanlılar ve gerçek taraftarların satışa çıkartılan kombine kartlarına ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi.

Tunçdemir, Van gölü korsanları olarak her zaman takımın yanında olacaklarını ve kombine kart sistemin kulübün başarılara ulaşması için çalışacaklarını belirterek, “ Bugüne kadar takımlarının arkasında olan Vanlıların bundan sonra da takımlarına sahip çıkacaklarına inanıyorum. Kombine kartlarımıza olan talep bizleri sevindirmektedir” dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor taraftarları olarak takımın her zaman yanında olacaklarını belirten, Tunçdemir, ‘Futbolcular sahada Van Gölü Korsanları 12. oyuncu olarak tribünde görevimizi yapacağız. Takım bizim takımız biz sahiplenmesek destek çıkmazsak kimse sahiplenmez. Bu nedenle takımın yanında olacağız tüm Van halkını desteğe bekliyoruz'' dedi.

Bakmadan Geçme