Kurukcu'dan Kaymakam Uçar'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu beraberindeki il yönetimi ve ilçe başkanları ile birlikte Tuşba Kaymakamı Meral Uçar'ı makamında ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Kurukcu, Tuşba İlçe Kaymakamı Meral Uçar'ı ziyaret ederek, yaşanan bir takım sorunlarla ilgili durum değerlendirmesinde bulundu.

“TEK TEMENNİMİZ SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ”

Ziyaret esnasında bazı açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kurukcu, en büyük temennilerinin Van'daki sorunların çözülmesi olduğunu belirterek, “Başta ifade ettiğimiz gibi ilimizin menfaatlerini önceleyen tüm faaliyetlere imzamızı atacağımızı o faaliyetin arkasında duracağımızı belirtmiştik. İlimizi tüm sorunlarından arınmış olarak görmek en büyük beklentimiz ve temennimizdir. Biz de muhalefet görevimizi yapıp özellikle aksayan noktalara çözümün bulunması hususunda yönlendirici görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Sayın Kaymakamız Meral Uçar hanımefendiye misafirperverliğinden ve Van sorunlarına duyarlı oluşundan dolayı teşekkürlerimizi iletir çalışmalarımıza uyum içerisinde devam edeceğimizi özellikle ifade etmek isterim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuşba Kaymakamı Meral Uçar ise, sorunların çözümünde herkesin sorumluluk alması gerektiğine vurgu yaparak, Kurukcu'ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme