LC WAIKIKI VAN MAĞAZASINDAN BURUK AÇILIŞ

Türkiye'nin ve dünyanın moda ve giyim markası LC Waikiki Outlet, üçüncü mağazasını İpekyolu üzerinde bulunan Pisi AVM'de hizmete açtı. 10 ilde yıkıma yol açan depremlerden dolayı sessiz sedasız hizmet vermeye başlayan LC Waikiki Outlet vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Burhan Ergin

Türkiye'nin ve dünyanın erkek, kadın, çocuk kıyafetlerinde öncü giyim markası LC Waikiki Van mağazası İpekyolu üzerinde bulunan Pisi AVM'de hizmet vermeye başladı. Açılışa Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, LC Waikiki Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Volkan Çılbant ve davetliler katıldı.

“50 kişiye istihdam oluşturacağız”

Van mağazasıyla ilgili açıklamalarda bulunan LC Waikiki Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Volkan Çılbant, “Van'daki üçüncü ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki on dokuzuncu mağazamızı açtık. Mağazamız Outlet, mağaza, normal mağazalara göre fiyatları daha uygundur. Günümüz koşullarında buna ihtiyaç vardı. Şuan açmış olduğumuz mağazada 2 bin 400 metrekare kapasite alanda müşterilerimize hizmet veriyor ama arka tarafıyla birlikte toplam 3 bin metrekarelik bir alandır. 50 kişiye istihdam oluşturacağız. Tabi ki dönemsel çalışan sayımız 70,80'lere çıkıp dönemsel tekrar düşebilir. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı müzikle veya görkemli bir açılış gerçekleştirmedik. Buruk bir açılış yaptık. İnşallah ülkemiz bu felaketi tez zamanda atlatır. Mağazamız Van halkına hayırlı olsun” dedi.

“LC Waikiki Van'a değer katacak”

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Ülkemizde çok ciddi bir felaket yaşandı. Bu felaketten dolayı hepimiz çok üzgünüz. Yüce rabbim bu tür felaketleri ülkemize ve hiç kimseye vermesin. Beterinden korusun. Deprem felaketi yaşanmasaydı LC Waikiki Van mağazası görkemli bir açılışla hizmet vermeye başlayacaktı ama ne yazık ki yaşamış olduğumuz felaketten dolayı sade bir açılış yapıldı. Uluslararası bir markanın İpekyolu bulvarı üzerinde hizmet verecek olması hepimizi gururlandırıyor. Van'ımız adına çok güzel bir gelişmedir. Van'ın kimliğine güzel bir kalite koyacak. Yönetim kurulu başkanı ve mağaza ekibini kutluyorum. LC Waikiki Van mağazası sadece Van'a değil bölgeye hizmet edecek. Turizm sektörüne önemli katkılar sunacak. Van'ımıza hayırlı olsun. LC Waikiki yönetimine Van adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından Kandaşoğlu ve beraberindekiler mağazayı gezerek ürünleri inceledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme