Lezzet Dünyası Tatlıses Çiğköfte Van’da

Türkiye’nin çiğköfte de bir numara olma unvanını taşıyan Tatlıses Çiğköfte Van’da lezzet düşkünlerine hizmet vermeye başladı. Eski Ticaret ve Sanayi Odası yerinde yapılan İşlek iş merkezinde hizmet veren Tatlıses Çiğköfte Van Şubesi açılışına İbrahim Tatlıses’in katılması bekleniyor.

İlhan SİYAHTAŞ

Tatlıses Çiğköfte'yi Van'a getirmenin gururunu yaşadıklarını belirten işyeri sahibi Ali Ekber Şen Türkiye'de marka olmuş bir sanatçının ismini taşıyan Tatlıses Çiğköfte şubesini Van'da açmaktan onur duyduğunu söyledi. İbrahim Tatlıses'in kendi tarifiyle yapılan çiğköftenin gıda mühendisleri tarafından denetlenerek, sağlıklı koşullarda, sağlıklı ve güvenilir malzemeler ile hazırlandığını söyleyen Şen, “ Şubemizde bulunan yiyeceklerin tamamı sağlıklı ve tazedir. Çiğköftenin damak tadına hitap etmesi bizim için vazgeçilmezdir. Tatlıses Çiğköfte güvenin markasıdır. Vatandaşlarımıza kalite, lezzet ve hijyeni, bir arada sunuyoruz. Çiğköfte malzemelerimiz Tatlıses Çiğköfte fabrikasında gıda mühendisleri kontrolünden geçerek gelmektedir. Vatandaşlarımızın ne yediklerini bilmeleri gerekir” dedi.

Şen “ Böylesi değerli bir markayı Van'a getirmenin sevincini yaşıyoruz. Zengin menümüzle halkımıza hizmet vermeye başladık. Büyük ilgi görüyoruz. Sokak ortasında bilinmeyen yerlerde yapılan çiğköfte dönemi Van'da kapanmalıdır. Lezzete, temizliğe ve kaliteye önem veren değerli Van halkına yakışan hizmeti vereceğiz. Tatlıses Çiğköfte mide ekşitmez, mide şişirmez, damağa değil tavana yapışır. Bu işte bu kadar iddialıyız. Düğün ve özel günlerde halkımıza çiğköfte hizmeti vereceğiz ” dedi.

Tatlıses Çiğköfte'de farklı lezzetler sunduklarını belirten Ali Ekber Şen, “ Burada İçli köfte, pide, lahmacun, isot, nar ekşisi, çiğköfte ve tatlı menüsü ile halkımıza hizmet veriyoruz. Menümüzü önümüzdeki günlerde daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Ayrıca işyerlerine, evlere servis yapıyoruz. Şuan dört personel ile hizmet vermekteyiz, ihtiyaca göre personel sayımızı artıracağız. Gece saat 12.00'a kadar hizmet veriyoruz. Herkesin lezzetleri tatması için her ayın onunda yüzde 50 indirim yapacağız 11 Nisan 2014 Cumartesi günü resmi açılış yapacağız. Açılış törenimize Türkiye'nin alkışladığı büyük sanatçı İbrahim Tatlıses'i getirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme