LÖSEV VANLI ÇOCUKLARI MUTLU EDECEK

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) LÖSEV Sosyal Hizmetler Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Burcu Erdoğdu ile LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Sümeyra Bilen gazetemizi ziyaret etti. Vanlıları dolandırıcılara karşı uyaran Erdoğdu, 'Cumartesi günü Elite World Otel'de 14:00 ile 16:00 saatleri arasında bize kayıtlı Van'da oturan lösemili çocuklarımızı yılbaşı partisinde buluşturacağız. Onları mutlu etmek için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz' dedi.

Burhan Ergin

Bazı ziyaretler gerçekleştirmek üzere Van'a gelen LÖSEV Sosyal Hizmetler Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Burcu Erdoğdu ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Sümeyra Bilen gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve yazı işleri müdürü İkram Kali ile görüştü.

“YILBAŞI PARTİSİ VERİYORUZ”

Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Burcu Erdoğdu, Van'da 300 lösemi hastasının olduğunu belirterek, “Ankara Lösemili Çocuklar Vakfından Van'a geldik. 3 günlük proğramımız olacak. Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 38. Bölge Van-Bitlis- Hakkari Eczacı Odası ve basın mensuplarını ziyaret ettik. Hastalarımızı evlerinde ziyaret edeceğiz. Aynı zamanda hastane ziyaretimiz de olacak. Van'da LÖSEV'e kayıtlı 300, Türkiye geneli 25 bin hastamız var. Cumartesi günü Elite World Otel'de 14:00 ile 16:00 saatleri arasında bize kayıtlı Van'da oturan lösemili çocuklarımızı yılbaşı partisinde buluşturacağız. Onları mutlu etmek için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN”

LÖSEV ismini kullanan dolandırıcılara karşı Vanlıları uyaran Erdoğdu,Van'da temsilcimiz yok ama şuan çalışmalarımız sürüyor. Bununla ilgili toplantılar yapacağız ve Van'a daha çok gelip gideceğiz. İnşallah yakın zamanda Van'da temsilcilik açacağız. Ayrıca ‘LÖSEV dolandırıcılarına dikkat' diye bir afiş çıkardık. LÖSEV asla kapı kapı dolaşıp para toplamıyor. Van'daki vatandaşlarımızı bu konuda uyarmak istiyorum. LÖSEV adını kullanarak, gelen dolandırıcılara asla itibar etmesinler” dedi.

Bakmadan Geçme