MAHALL CİTY CAFE'DEN DÜNYA VANLILAR GÜNÜ'NE ÖZEL İNDİRİM

Van'ın yeni damak tadı markası Mahall City Cafe& Restaurant Van'ın kurtuluşunun 100. yılı ve 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü'ne hazırlanıyor. Mahall City Cafe& Restaurant Dünya Vanlılar Günü'nde tüm müşterilerine Van pastası dağıtarak, yüzde 15 indirim uygulayacak.

Rıdvan Can

Şerefiye Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde hizmet veren Mahall City Cafe& Restaurant Van'ın kurtuluşunun 100. yılı ve 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü'nde müşterilerine yüzde 15 indirim uygulayacak. İndirim Kurtuluş Haftası boyunca devam edecek.

Mahall City Cafe& Restaurant işletme sahibi Erhan Özdamar Van'ı çok sevdiklerini Van'a yatırım yapmaktan, yenilik getirmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Van'ın kurtuluşunun 100. yılı ve 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü nedeniyle Vanlı olarak heyecanlandıklarını belirten Özdamar "Van'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı ve 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü bizleri çok heyecanlandırıyor. Van tarihi bir kenttir. Bizde işletme olarak 2-6 Nisan tarihleri arasında Kurtuluş Haftası boyunca müşterilerimize Van'ımızın favori yiyeceklerinden ayran aşı ve Van pastası ikram edeceğiz. Ayrıca tüm müşterilerimize yüzde 15 indirim yapacağız. Hepimizin üst kimliği Vanlı olmaktır. Bu ruhu hisseden herkesin 100. yıl ve Dünya Vanlılar Günü heyecanına ortak olması gerekir. Van ülkemizin en güzel illerinden biridir. Biz memleketimizi çok seviyoruz. Tanıtımı ve kalkınması yiyecek içecek sektöründe daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Ben Vanlı girişimci olarak daha önce 10 yıl İzmir'de işlerimi takip ederken yüreğim hep Van'da oldu. Van'dan hiç kopmadım. Van'ın her zaman gönlümde ayrı bir yeri var. Kahve Deryası'nı Van'a getirdim. Ortağımızla birlikte karar alarak kendi markamız olan Mahall City Cafe& Restaurant'ı kalitesiyle yeni hizmet anlayışıyla kentimize kazandırdık. Her türlü toplantının yemekli yapılabileceği işletmemizde 30 kişi çalışıyor. Biz işletme olarak yalnızca ticaret yapmıyoruz. Sektörün ihtiyaç duyulan aşçısından şefine, garsonundan komisine kalifiye elemanını yetiştiriyoruz. Mahall City Cafe& Restaurant ailesi olarak ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı ve 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü'nü heyecanla bekliyoruz" dedi.

"Müşterilerimize 'Dünya Vanlılar Günümüz Kutlu olsun' diyeceğiz"

Van'ın ismini farkındalık yaratarak dünyaya duyurmak gerektiğini söyleyen Özdamar, "Van'ın ismini dünyaya tanıtmalıyız. Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, yerel yönetimler, meslek odaları ve vatandaş el ele verip çaba sarf edersek bunu başarabiliriz. İlimiz Türkiye'nin en güzel yerlerinden biridir. 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü ve kurtuluşumuzun 100. yılı bu anlamda iyi bir fırsattır. 2018 ve Dünya Vanlılar Günü'nü iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Biz çok heyecanlıyız. 100. yıla yakışır etkinlikler yapmak ve Dünya Vanlılar Günü sevgi, kardeşlik, birlik beraberlik mesajını her yere ulaştırmak için çalışacağız. Bu anlamda imkanlarımızı kullanacağız. 2 Nisan günü gelen müşterilerimize ayran aşı, Van pastası ikram ederek "Dünya Vanlılar Günümüz Kutlu olsun" diyeceğiz. Van'ın kurtuluşunun 100. yılını anlatacağız" ifadelerini kullandı.

"Görkemli etkinliklerle kutlamalıyız"

Vanlıların 2 Nisan'a büyük önem vermesi gerektiğini belirten Özdamar, " 2 Nisan Van için yeniden kuruluş demektir. 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü ve Van'ın kurtuluşunun 100. yılını iyi kavramalıyız. Kurtuluş günümüzü kalıcı ve görkemli etkinliklerle kutlamalıyız. Dünya Vanlılar Günü'nü Van'ın yanı sıra Vanlıların yaşadığı İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Mersin, Adana gibi Türkiye'nin diğer illerinde kutlayalım. Bu anlamda bizde Van dışında yaşayan tüm Vanlı hemşehrilerimizi ve Van dostlarını harekete geçirebiliriz. Tüm Vanlıların ve Van dostlarının Dünya Vanlılar Günü'nü bugünden kutluyoruz. " dedi.

Bakmadan Geçme