Marka mimarı Ömer Şengüler, KizlarSoruyor'da sorularınızı cevaplıyor.

Bir soru – cevap sitesi olarak alanında ilk olan KizlarSoruyor, uzun yıllardır yerli bir sosyal medya platformu olarak her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor.

Siteye girdikten sonra sitenin onlarca kategorisinde dilediğiniz konularda soru sorabilir ve başkalarının sorduğu sorulara cevap verebilirsiniz. Bunu yapmak KizlarSoruyor'un oldukça anlaşılır ve basit ara yüzünü kullanarak kolayca yapılabilmektedir.

KizlarSoruyor aynı zamanda her geçen gün sitenin otoritesini arttıracak yeni uygulamalara başlamaktadır. KizlarSoruyor tarafından başlatılan bu uygulamaların en dikkat çekici olanlarından biri de sitede alanında uzman üyeler tarafından siteye sorulan soruların cevaplanması şeklindeki Bibilen uygulamasıdır.

KizlarSoruyor'un Bibilenleri doktorlardan dişçilere, profesyonel sporculardan avukatlara çok geniş bir yelpazeye uzanıyor. KizlarSoruyor'daki Bibilenlerin verdiği cevaplar, görüş verdikleri sorularda ön plana çıkarılıyor ve Bibilenlerin cevap verdikleri görüşler sadece uzmanı oldukları alanda otoriter görüş sayılıyor.

Bibilenlere soru sormak oldukça kolay.

KizlarSoruyor'un alanında uzman üyeleri, alanlarındaki tüm sorulara cevap veriyorlar ve KizlarSoruyor üyelerini konuyla ilgili olarak profesyonel bir şekilde yönlendiriyorlar.

Peki, KizlarSoruyor'un Bibilenlerine nasıl soru sorulabiliyor?

Bunun için tek yapmanız gereken KizlarSoruyor sitesine üye olmak. Üye olduktan sonra sitede Bibilenler adıyla yer alan özel menüde uzmanlık alanlarında soruları cevaplayan Bibilenleri görebilirsiniz.

Alanıyla ilgili uzman üyemize soru sorabilmek için Bibilenimizin uzmanlık alanındaki kategoriye bir soru gönderisi girin. Girdiğiniz bu gönderiyi cevaplaması içinse ilgili Bibileni davet edebilirsiniz. Bunun için soru ayarlarında gerekli düzenlemeyi görebilirsiniz.

Alanlardan biri de eğitim & kariyer

KizlarSoruyor'da Bibilenlerin üyelere ait sorulara cevap verdiği alanlardan biri de eğitim & kariyer alanı. Bu alanda KizlarSoruyor üyelerinin eğitimlerine veya mezun olduktan sonra kariyer yolculuklarına ne şekilde devam edeceklerine ilişkin sorular yer alıyor.

KizlarSoruyor'un bu alandaki Bibilenlerinden biri de çok kıymetli girişimci koçu Ömer Şengüler. Şengüler, Türkiye'nin reklamcılık alanındaki en değerli isimlerinden. Türkiye'de otobüs duraklarına reklam yerleştirilmesi ve otobüslerin reklam kaplanması gibi projeleri ilk uygulayan kişi olarak sektörün gelişmesine önemli katkılarda bulunmuş biri. Aynı zamanda kendi yarattığı markaları da olan ve reklamcılık alanında çok büyük başarılara imza atmış olan Şengüler, halihazırda Globa Magic Brands markasını yönetiyor. Bir diğer yandan da marka olmak isteyen işletmelere engin tecrübesiyle danışmanlık veriyor. Şengüler'in bir de 'Marka Ol E mi?' adında bir kitabı bulunuyor. Ve tabii ki Ömer Şengüler, aynı zamanda bir KizlarSoruyor Bibileni olarak da KizlarSoruyor kullanıcılarına yol gösteriyor.

KizlarSoruyor'da Ömer Şengüler'e en çok sorulan sorularıysa şu şekilde belirtebiliriz:

  • Nasıl marka olurum?
  • Sosyal medyada takipçimi nasıl arttırabilirim?
  • Instagram satışımı arttırmak için neler yapmalıyım?
  • Pazarlama stratejisi nasıl geliştirilir?
  • Türkiye'de yerel olarak biliniyorum. Yeni hedefim dünyada tanınmak. Bunu nasıl sağlayabilirim?

Bu ve bunların ötesinde üyelerin iş yaşamında karşılaştığı birbirinden farklı teknik konularda uzun yılların vermiş olduğu tecrübesiyle Ömer Şengüler, KizlarSoruyor üyelerine yol gösteriyor.

Siz de KizlarSoruyor'da Ömer Şengüler'e iş yaşamı ve kariyerinizi şekillendirmek üzerine sorular sormak ve sorduğunuz bu sorulara uzman bakışıyla cevaplar almak istiyorsanız hemen KizlarSoruyor'a üye olun.

KizlarSoruyor'da alanlarının uzmanları Bibilenler var. Kafa karışıklığı zor, hemen KizlarSoruyor'da sorunu Bibilen'e sor.

Bakmadan Geçme