MART AYI KÜLTÜR-SANAT TAKVİMİ YAYINLANDI

Van Büyükşehir Belediyesi, Mart ayında birbirinden güzel kültür-sanat etkinliklerini Vanlılarla buluşturuyor. 15-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Shopping Fest Alışveriş Festivaline bir birinden güzel programlarla renk katacak.

Vansesi Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi hazırlamış olduğu kültür sanat takvimiyle her ay Vanlılara birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor. Oluşturulan Kültür Sanat takviminde sergiler, konserler, paneller, tiyatro buluşmaları, söyleşi ve dinletiler, sinema gösterimlerinin yer alacağı birçok kültürel etkinlik proğramlarını her ay açıklanıyor.

Mart ayında yine Büyükşehir Belediyesi tiyatro gösterileri, şiir programları, sinema gösterimleri, seminerler, festivaller, sanat sergileri ve kadın programlarıyla Mart ayında Vanlılara dolu dolu bir ay sunacak.

15-29 Martta düzenlenecek Van Shopping Fest Alışveriş Festivalinin lokomotifi Van Büyükşehir Belediyesi kente gelecek misafirler için düzenleyeceği sergiler, konserler, sinema günleri, kedi güzellik yarışması, 3 dilli şiir programları gibi birçok etkinlikle de festivale renk katacak.

Programların tamamı ücretsiz olup, ulaşım sıkıntısı yaşayanlara ise şehir merkezinden servis imknı sağlanacak.

Bakmadan Geçme